Всі категорії
Додати товар

Плівковий віск для депіляції "рожева вишня" 400g

90 грн
Опис

Ціна за 100гр Опис Плівковий віск для депіляції "Рожева вишня" ItalWax – професійний італійський бренд, який спеціалізується на виготовленні високоякісних депіляційних продуктів. Тому, якщо вам потрібно поповнити робочий арсенал, хорошим вибором стані плівковий віск «Рожева вишня». Він забезпечує делікатну дію, дозволяючи працювати навіть із особливо чутливою шкірою, що необхідно для депіляції зони обличчя. Особливості ItalWax Solo GloWax Cherry Pink: - професійна формула; - не містить натуральні смоли, тому підходить навіть для найчутливішої шкіри, схильної до почервоніння; - рівномірно та швидко плавиться, утворюючи однорідну консистенцію оптимальної густоти; - комфортно наноситися на шкіру; - поступово твердне, після чого легко видаляється; - забезпечує ефективне усунення волосся; - має приємний вишневий аромат. Спосіб застосування 1. Розігрійте Glowax у нагрівачі до 38/40 ° С; при оптимальній температури він матиме консистенцію рідкого меду. Перед використанням воску нанесіть його на тильний бік долоні та переконайтеся, що він не обпалює. 2. Обробіть зону лосьйоном до депіляції та промокніть шкіру. Нанесіть тонкий шар тальку. 3. За допомогою шпателя візьміть необхідну кількість воску та нанесіть його з невеликим тиском; Переконайтеся, що аплікація має однакову товщину на всій її площі. Завершіть нанесення на ділянці, вільній від волосся. 4. Зачекайте, поки віск затвердіє (близько 10 секунд). Натягніть шкіру і зніміть віск у напрямку, протилежному нанесенню, різким рухом паралельно шкірі. Важливо: не наносити віск на ту саму зону більше двох разів. 5. Після закінчення процедури нанесіть лосьйон після депіляції Italwax. Перше використання: перевірте шкіру на алергію, нанесіть віск на тильний бік руки і дотримуючись інструкції щодо застосування. Якщо через 24 години побічних ефектів не спостерігається, використовуйте продукт на обличчі. Запобіжні заходи: Продукт не повинен бути використаний людьми похилого віку, людьми з діабет або людьми, які приймають пероральні ретиноїди. Під час вагітності можна використовувати віск, але можлива поява синців. Не використовуйте на шрамах, родимках, прищах, подразненій або обгорілій на сонці шкірі або на шкірі, яка раніше мала побічні реакції при нанесенні депіляційних восків. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви приймаєте якісь ліки, що вливають на стан вашої шкіри, або якщо у вас є будь-які шкірні захворювання. Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Склад

Hydrogenated Polycyclopentadiene, Ethylene/VA Copolymer, Paraffin, Cera Microcristallina, Synthetic Fluorphlogopite, CI77891, CI15850, Tin Oxide.

🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна

Схожі товари