Всі категорії
Додати товар

Маска для ніг/ крем для ніг/ ламбре

490 грн
Опис

ВІДЛУЩУЮЧА МАСКА ДЛЯ НІГ LAMBRE FOOT MASK 🌿💮👣

Маска для ніг з висококонцентрованою 50% формулою, що містить стабілізовану сечовину. Формула збагачена бавовняним молочком, завдяки якому ефективно бореться з мозолями та шорсткістю шкіри. Регулює процес природного оновлення епідермісу, пом'якшує та підвищує пружність шкіри. Систематичне використання маски запобігає виникненню шорсткості та мозолів.
•ефективно бореться з мозолями та шорсткістю шкіри;
•регулює процес природнього оновлення епідермісу;
•пом’якшує шкіру та підвищує її пружність.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
💫СЕЧОВИНА
Це інгредієнт із потужним зволожуючим ефектом, який додатково полегшує поглинання шкірою інших косметичних засобів, що використовуються, сприяючи їх проникненню в більш глибокі шарі шкіри. Відлущує та підтримує процес регенерації клітин шкіри. 💫БАВОВНЯНЕ МОЛОЧКО Екстракт бавовнику, який є багатим джерелом білків, жирних кислот та вуглеводів. Завдяки багатому мікроелементами та поживними компонентами складу бавовняне молочко має зволожуючі та пом'якшувальні властивості. Наявність вуглеводів забезпечує утримання води в шкірі і цим підвищує рівень її зволоження.

💫Олія ШИ
Олія з насіння африканського дерева каріте. Масло ши відоме багатьма корисними для шкіри властивостями. Регенерує, розгладжує, живить та підвищує пружність шкіри, прискорює процеси загоєння, створює захисний шар, що захищає шкіру від несприятливого впливу зовнішніх факторів.

💫АЛАНТОЇН
Інгредієнт із сильним зволожуючим та регенеруючим ефектом. Завдяки тому, що стимулює поділ клітин та їх зростання, добре справляється з регенерацією пошкодженого епідермісу.

Об'єм: 80 мл.
Маска є гіпоалергенною, тому підходить для всієї сім'ї.

Зараз зі знижкою 😍

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Зволоження
Продавець
galicka2
galicka2
Супер-продавець
Синельникове
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари