Всі категорії
Додати товар

Soap & glory fizz-a-ball original pink смачна 😋 парфумована бомбочка для ванн з...

285 грн -18% 235 грн
Опис

✅ Шикарна неймовірно ароматна бомбочка для ванн від культового британського бренду Soap&Glory.
✅ FIZZ-A-BALL — це супер-розслаблюючі і неймовірно веселі ласощі, які розчиняються при контакті з водою: просто киньте бомбочку в ванну і стрибайте слідом за нею. Спостерігайте, як вода у ванні починає мерехтіти, коли бомбочка починає шипіти і насолоджуйтесь чарівним ароматом.
✅ Серія найпопулярнішого фірмового аромату – ORIGINAL PINK.
✅ Цією бомбочкою буде насолоджуватися не тільки ваша шкіра, але й ніс. Виробники наділили його фірмовим ароматом від бренду Soap & Glory - Original Pink™, в якому поєдналися свіжі цитрусові ноти, бергамот, літня троянда, персик, полуниця, жасмин, гарденія, а також теплі нотки пачулі, бурштину та мускусу. Прекрасний аромат ще довго супроводжуватиме вас після душу ❤️❤️❤️
✅ ❤️ Багатьом цей фірмовий аромат бренду Soap & Glory нагадує парфуми Miss Dior Cherie 😻.
✅ вага нетто 100 грамів. В упаковці з бантиком 🎁 мімімі 😊.
✅Запах дивовижно смачний, відчутний навіть через упаковку.
✅ Прямий конкурент “The Body Shop”. Стиль бренду – пінап. Неймовірно смачний і приємний запах і доглядові властивості косметики цієї чудової фірми не залишать байдужими навіть найвибагливіших користувачів. Особисто я фанат цієї фірми і давно їй користуюся. Ви зможете знайти масу позитивних відгуків у мережі.
✅ В Україні бренд не представлено.
✅ привезена з Великобританії.
✅ на ебей від 400 гривень плюс вартість доставки із Великобританії.
✅ у наявності великий вибір косметики від цього бренду, питайте, тому що не все встигаю додавати на шафу.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами за дуже приємними та демократичними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення

Схожі товари