Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Емульсія для інтимної гігієни

225 грн
Опис

Емульсія для інтимної гігієни aloevera - це спеціальне очищаючий косметичний засіб для делікатних зон, призначений для щоденної інтимної гігієни. Ефективність емульсії заснована на активній формулі з цілющим алое, яка додатково містить спеціальні очищаючі і протекторні компоненти для інтимної зони. Завдяки спеціально розробленій формулі емульсія відновлює бар'єрні функції шкіри і слизових, тим самим запобігає інфекції, знімає роздратування і почервоніння, забезпечує відчуття чистоти і комфорту. Эмульсия для интимной гигиены aloevera гипоаллергенная и имеет активное успокаивающее действие, поэтому подходит даже для очень чувствительной кожи.

☘️ Действующие компоненты:

🌱 сок листьев алоэ вера (сертифицированный компонент) - имеет мощные регенерирующие свойства (заживляет даже язвы кожи и слизистых), проникает в глубокие слои кожи в 4 раза быстрее воды, поэтому является прекрасным проводником, активно увлажняет кожу, устраняет вредные бактерии, покраснение, раздражение, успокаивает кожу.
🌱 кокамидпропил бетаин - мягкая ЮАР с коксовой масла, которое прекрасно очищает кожу.
🌱 лаурілсаркозінат натрію - м'яка ПАР, яка очищає шкіру від забруднень, продуктів її життєдіяльності. молочна кислота - природний компонент організму, зволожуючий фактор шкіри, входить в її захисної мантії, відновлює сприятливий рН слизових оболонок інтимної зони, стимулює ріст корисної мікрофлори (палички Додерлейна). 🌱 лактитол - органічний компонент, як отримують з молочного цукру лактози, перший компонент, з яким знайомиться наш організм після народження - є пребіотики (живильне середовище для корисної мікрофлори), тому стимулює ріст корисної мікрофлори. 🌱 ксилітол - органічний компонент, який утримує вологу в шкірі, є пребіотиками для корисної мікрофлори. 🌱 екстракт ягід журавлини - захищає від агресивного впливу вільних радикалів (вітамін С і поліфеноли), від грибків, надає антибактеріальну і протизапальну дію. 🌱 бетаїн - заспокоює і зволожує. ⠀ Ціна 225 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна