Всі категорії
Додати товар

Мило на основі натурального бруду і мінералів мертвого моря грязьове мило.ізраїль.

75 грн
Опис

Формула цього мила спеціально розроблена для контролю за роботою сальних залоз. Мило ефективно і дбайливо очищає шкіру пір від забруднень і небажаного жиру, збагачує шкіру мікроелементами і вітамінами, сприяє регенерації і відновленню епідермісу, покращує колір шкіри і надає їй матовий відтінок.

Грязі мертвого моря з давніх часів представляли великий інтерес для красунь більшості культур як одне з найбільш ефективних засобів для збереження краси та молодості. Якщо ви небайдужі до натуральних засобів догляду за собою, розробка професіоналів бренду Prakrity напевно доведеться вам за смаком.

Приголомшливе натуральне мило «Грязі мертвого моря» підходить для всіх типів шкіри. Гігієнічний засіб чудово очищає шкірний покрив і стимулюють кровообіг. Систематичні водні процедури з бруском значно підвищують пружність шкіри, насичують шкіру цінними мінералами і нормалізує роботу сальних залоз. Мило не викликає подразнень, почервоніння і відчуття стягнутості, а, навпаки, дарує відчуття зволоженості і комфорту.

ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦІЯ МІНЕРАЛІВ МЕРТВОГО МОРЯ
ПРОТИЗАПАЛЬНИЙ
БЕЗ ЛАУРИЛСУЛЬФАТ НАТРІЮ
БЕЗ ПАРАБЕНІВ
БЕЗ АРОМАТИЗАТОРІВ
Мінеральне мило Мертвого моря володіє прекрасними очисними здібностями і чудово милиться, створюючи об'ємну, пишну, повітряну піну. Його унікальні компоненти, витягнуті з найціннішого мулу – сапропелю, що створювалося самою природою мільйони років в природних умовах, якісно живлять шкіру і є відмінною базою для догляду за жирною і проблематичною шкірою. Легка піна добре наноситься і швидко очищає шкіру, ліквідуючи її бактеріальну забрудненість.

Мило з сіллю Мертвого моря підходить для очищення будь-якого типу шкіри, зволоження і тонізація сухої шкіри, усунення запалень, алергічної висипки.

Мило з мінеральної брудом ідеально підходить при таких проблемах шкіри, як мікротравми, суха і фізіологічно в'яне шкіра, вугровий висип, хворобливі ущільнення на шкірі, розширені пори. При щоденному застосуванні ці проблеми зникають через 3-4 тижні. Грязьове мило є профілактичним засобом при грибкових захворюваннях нігтів і шкіри стоп. Рекомендовано для нормальної, жирної та комбінованої шкіри.

Застосування.

Застосовується щодня для обличчя і тіла. Не містить лугу!

Спінити під струменем теплої води, використовувати як звичайне мило під час водних процедур.

Після застосування мила необхідно відразу нанести зволожуючий крем.

Склад.

Palm Oil, Palm Kernel Oil, Dead Sea minerals mud, Deionized Water, Free Caustic Alkalinity, Sodium Chloride, Natural extract (fragrance), Dead Sea minerals (Sea salt).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
nastya19921
nastya19921
Львів
71% виконаних замовлень
Була