Всі категорії
Додати товар

Пілінг для тіла (300мл), корея

470 грн
Опис

Опис товару 

Пілінг-міст для тіла The Face Shop Body Peeling Mist, 300 мл

Очищення тіла переходить на новий рівень! Із ніжним пілінг-містом від корейського бренду The Face Shop ваша шкіра буде сяйливою та бархатистою.
Переваги продукту
Засіб представлений у зручному ергономічному флаконі з розпилювачем, тому його легко наносити на все тіло. Під час легкого масажу рідка консистенція перетворюється в скатку, видаляючи забруднення, відлущуючи ороговілий шар.
Особливості засобу:

забезпечує глибоке делікатне очищення;

відновлює гідробаланс, зволожує;

освіжає;

тонізує;

повертає шкірі гладкість і еластичність.

Як діє?
Міст-пілінг не містить грубих абразивів, тому відлущування відбувається ніжно та дбайливо, не травмуючи шкіру. Склад засобу збагачений екстрактом алое вера, комплексом зернових екстрактів (чорна квасоля, рис, ячмінь, пшениця, боби маш). Натуральні компоненти наповнюють клітини мікроелементами та вітамінами.
Що враховувати під час використання?
Body Peeling Mist рекомендується наносити на суху шкіру перед купанням. Ретельне очищення підготує тіло до водних процедур і застосування доглядальних засобів.

Як використовувати 

Пілінг-міст для тіла The Face Shop Body Peeling Mist, 300 мл

Струсіть контейнер та злегка розпорошити по всій поверхні тіла, крім обличчя. М'яко масажуйте шкіру до появи катишек, потім змийте теплою водою. ВАЖЛИВО!!! Засіб використовується на суху шкіру, перед водними процедурами!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Суха
Продавець
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари