Всі категорії
Додати товар

Шкребок гуаша для масажу тіла + антицелюлітні засоби хimenia anti-cellulite

2000 грн -40% 1200 грн
Опис

Набір для антицелюлітного догляду в домашніх умовах містить в собі дерев'яний шкребок гуаша, який стимулює підшкірну рідину, включаючи лімфу, позбавляючи целюліту.

А також антицелюлітний комплекс засобів із олією ксименії.

Масажне мило допоможе збільшити циркуляцію крові та лімфи, що сприятиме виведенню зайвої рідини та зменшить набряки.

Скраб для тіла ретельно очищає шкіру та м’яко відлущує відмерлі клітини верхнього шару, не травмуючи й не викликаючи подразнень. Бореться з проявами целюліту й розтяжками.

Антицелюлітна суха олія з дорогоцінною олією ксименії у складі ефективно бореться проти апельсинової кірки та розтяжок, стимулює спалення жирових тканин.

Бандажі для обгортань просякнуті речовиною, складники якої активізують обмін речовин, роблять шкіру пружнішою та еластичнішою.

Зверніть увагу! Засіб високоактивний, тому можлива поява печіння, що є нормальною реакцією шкіри. Ступінь розігрівального ефекту бандажів - від помірного до сильного, це залежить від індивідуальної чутливості шкіри. Влітку чутливість шкіри до розігрівальної дії екстракту ванілі може бути підвищена. Якщо відчуваєте сильне печіння, скоротіть час витримування бандажів до 10 хв. Не змивайте залишки засобу водою, інакше печіння посилиться. Полегшити відчуття допоможе протирання шкіри ватним диском, просоченим олією. Протирати потрібно легкими рухами без зайвого натиску. Ефект розігріву спостерігається ще протягом 40-60 хвилин після зняття бандажів.

До набору входять:

Шкребок гуаша для масажу тіла дерев‘яний Hillary.
Антицелюлітне масажне мило з висівками та ксименією Hillary, 100 г;

Антицелюлітний скраб з ксименією Hillary Хimenia Anti-cellulite Body Scrub, 200 г;

Антицелюлітна суха олія з ксименією Hillary Хimenia Anti-cellulite Dry Body Oil, 100 мл;

Антицелюлітні обгортання з олією ксименії Hillary Anti-cellulite Bandage African Ximenia.

Спосіб застосування:

1. Розпочніть процедуру масажу:

1.1 Нанесіть суху олію на очищену шкіру проблемних ділянок легкими масажними рухами;

1.2 Розпочніть масаж шкребком для тіла:

Почніть із найм'якіших зон (сідниці, стегна) й дуже легких натискань, збільшуючи силу дуже поступово, тримаючи шкребок під кутом 45°.

Рухайте шкребком зверху вниз чи з центру до боків.

Масувати одну лінію потрібно до почервоніння.

Після собливо активного масажу часом можуть залишатись синці й крововиливи (це нормально для гуа-ша масажу за умови, що не відчувається в процесі сильного болю чи дискомфорту).

Під час душу використовувати антицелюлітне масажне мило на ділянки, де найчастіше утворюється целюліт, круговими масажними рухами протягом 5 хвилин.

Скраб для тіла нанесіть на очищену вологу шкіру проблемних ділянок легкими масажними рухами. Масажувати 5 хв. Змити теплою водою без мила. Для стійкого ефекту використовувати 2 рази на тиждень.

Антицелюлітну олію нанесіть на очищену шкіру проблемних ділянок легкими масажними рухами до повного вбирання. Не змивати.

Очистіть і висушіть шкіру. Нанесіть бинт на обрані проблемні ділянки. Зачекайте 20 хвилин. Зніміть бинти та акуратно масажуйте шкіру для повного вбирання рідини. Для досягнення оптимальних результатів використовуйте 2 рази в тиждень протягом 8-10 тижнів. Повторіть за потреби. Обгортання призначені для одноразового використання.

Рекомендації по догляду за дерев'яним шкребком. Перед першим використанням протріть шкребок ватним диском, змоченим у хлоргексидині. Після процедури масажу протріть шкребок від залишків олії паперовою серветкою. НЕ МИЙТЕ шкребок водою та милом, не мочіть його. Зберігайте шкребок у мішечку, що йде у комплекті.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Антіцелюлітне
Продавець
anna_...
anna_smolyakova
Хмельницький
34% виконаних замовлень
Була

Схожі товари