Всі категорії
Додати товар

Набір hillary для ідеальної шкіри тіла в домашніх умовах nice body

1875 грн
Опис

Засоби, що входять до складу Набору для підготовки до пляжного сезону "Nice body" допоможуть зробити ваше тіло доглянутим, шкіру ніжною і гладенькою, а також позбутися від небажаних волосся. Скраб для тіла парфумований Hillary Perfumed Oil Scrub Flowers, 200 г: - відлущує омертвілі клітини; - робить менш помітними розтяжки; - сприяє оновленню шкіри; - тонізує, покращує пружність шкіри; - зменшуючи прояви целюліту; - зволожує, живить шкіру відсутніми мікроелементами і вітамінами. Спосіб застосування. Нанесіть на розпарену після ванни, душу або сауни, шкіру круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиште на шкірі на 5-10 хвилин для більш інтенсивного впливу, змийте теплою водою і промокніть шкіру рушником. ВАЖЛИВО! Не використовуйте скраб при важких формах захворювання (в тому числі судинних захворювань, відкритих ушкодженнях шкіри. Гранули для епіляції Hillary Epilage Original, 100 г: - підходять для всіх типів шкіри; - видаляють навіть самі маленькі волоски; - не викликають алергії і роздратування; - не травмують шкіру. 6 переваг Hillary Epilage Original. 1. Має низьку температуру плавлення (42-45 градусів), що виключає опіки. 2. Твердне повільно, продовжуючи час теплового ефекту для волосяних фолікулів, завдяки чому хворобливі відчуття зменшуються. 3. Застосовується в тонкому шарі не більше 1 мм. 4. Повністю дублює рельєф епіліруемие області, ловить всі волоски близько до поверхні шкіри і тільки після цього стає твердим. 5. Не ламається під час видалення не залишає зламаних волосків. 6. При постійному використанні Èpilage на оброблених ділянках тіла сповільнюється ріст волосся: з кожним разом волосся стає все тонше і світліше. Спосіб застосування. Вміст пакетика висипати у пластикову ємність. Розігріти гранули до температури 40-42С. Отриману масу нанести на проблемну зону у напрямку росту волосся. Потім почекати 5-6 секунд, до повного охолодження і зірвати одним рухом проти росту волосся. Epilage не рекомендується застосовувати в інтимних зонах і зонах з тонкою шкірою, так як може викликати больові відчуття. Beauty-хак. Советуем перед процедурой хорошо проскрабировать эпилируемые участки кожи. Это сделает эпиляцию менее болезненной и более эффективной. Между процедурами эпиляции регулярное скрабирование кожи предупредит врастание волосков.

Антицеллюлитное масло Грейпфрут Hillary Grapefruit Anti Cellulite, 100 мл:

- вернет коже упругость, тонус и выведет лишнюю жидкость;

- делает менее заметными проявления растяжек и целлюлита;

- способствует рассасыванию подкожных жировых отложений и выведению токсинов;

- делает кожу эластичной и подтянутой, избавляет от «апельсиновой корки»

Способ применения.

Нанесите на влажную чистую кожу мягкими массажными движениями в направлении от ног до шеи, уделяя особое внимание проблемным зонам.

Состав:
Масло: масло виноградных косточек, миндальное масло, эфирные масла грейпфрута, эфирные масла лайма.
Епилаж: канифоль, диоксид титана, глицерин канифоли, пчелиный воск, парафин, этилен, кокосовое масло, парфюм.
Скраб: сахар белый кристаллический (Украина), сахар коричневый тростниковый (Маврикий), оливковое масло (Италия), масло виноградных косточек (Украина), масло авокадо (Мексика), молоко, мед, парфюмированная композиция - грейпфрут, фруктовые ноты, ирис, гиацинт , жасмин, пион, кедр (Франция).

ВНИМАНИЕ! Временно возможна поставка антицеллюлитного масла в другой таре или таре другого цвета в связи с перебоями в поставках тары из-за карантинных ограничений. Состав продукта не менялся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Призначення:
Антіцелюлітні Тонізуючі
Продавець
al-ger
АНГЕЛ
Харків
49% виконаних замовлень
Була

Схожі товари