Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Антицелюлітний набір: щітка + масло + скраб top beauty к. 10091

369 грн
Опис

Скажіть «стоп» будь-яким, навіть самим незначним проявам целюліту! А цей набір Вам в цьому допоможе.

Склад набору:
1. Масажна двосторонньому щітка допоможе Вам якісно очистити і відлущити шкіру, а також зробити антицелюлітний і лімфодренажний масаж. Перетворюючись в ваших руках в ефективний інструмент для здоров'я і краси тіла, здатний значно поліпшити контури силуету і прибрати пару зайвих сантиметрів.

2. Масло антицелюлітне перець Top Beauty Anti-cellulite Oil 200 мл. Масло сприяє відновленню шкіри і позбавлення від "апельсинової корочки" проблемних зон, стимулює проходження обмінних процесів, зміцнює мембрани клітин, призводить м'язи в тонус. До складу входять базові масла: персикових кісточок, мигдальних кісточок, макадамії, ефірні масла грейпфрута, кипариса, ялівцю, червоного перцю, корінь імбиру.

3. Підтягуючий антицелюлітний скраб для тіла на основі кави Top Beauty Scrub Anti-cellulite. Кавовий скраб з перцем і ефірними оліями ефективно очищує і розгладжує шкіру, роблячи її більш пружною і еластичною. Підсилює підшкірний кровообіг, що сприяє більш швидкому розщепленню підшкірного жиру. Підходить для будь-якого типу шкіри.
*******************************************
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавець
Вінниця
86% виконаних замовлень
Була