Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Англійська магнієва сіль для ванн. сіль епсом 2 кг

485 грн
Опис

Сіль англійська Епсома - це неймовірно корисна речовина для всіх і кожного.

Раніше магнієву сіль, отримували за допомогою випарювання з джерел у місці під назвою Епсома, від чого вона й отримала свою назву. Така сіль має гіркий смак, але абсолютно без запаху.

Склад солі максимально простий: магній, сіро-водень та кисень. Завдяки йому шкідливі речовини у нашому тілі легше нейтралізуються та виводяться з організму. Найбільш очевидна користь солі Епсома – це допомога у поповненні нестачі такої речовини, як магній, і відповідно нормалізація та покращення роботи серцевого м'яза, зміцнення волосся, кісток та нігтів. Також магній використовується організмом для зменшення запальних процесів у м'язах.

Оскільки найвища ефективність англійської гіркої солі досягається шляхом вбирання через шкіру та пори, рекомендовано приймати лікувальні ванни з нею. Регулярні процедури допоможуть розслабити тіло і кінцівки, а також зняти болючі відчуття в м'язах, відновити шкіру та зробити її м'якшою, вивести непотрібні токсини та важкі метали з організму, швидко впоратися з головним болем, налагодити роботу внутрішніх органів, а саме органів ШКТ та серцево-судинної системи.

Спосіб застосування:

Англійська сіль Епсома від торгової марки Smart Care може використовуватись для прийняття лікувальних ванн. Таку корисну процедуру необхідно проводити двічі чи тричі на тиждень - просто додаючи сіль у воду. Тривалість таких ванн близько 20-40 хвилин. Після процедури необхідно прийняти душ. Якщо після ванни з сіллю відчуєте спрагу - обов'язково випийте води. Також після застосування солі Епсома деякий час може спостерігатися процес швидкого та підвищеного потовиділення. Така реакція організму є нормою, яка незабаром пройде. Тому після процедури бажано швидше лягти спати та спробувати максимально розслабитись.

Протипоказання ванни з сульфатом магнію: інфекційні шкірні хвороби, підвищений внутрішньочерепний тиск, варикоз, гіпертензія 3 ступеня, схильність до алергії.

Склад:

сульфат магнію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
zybastuk
zybastuk
Київ
71% виконаних замовлень
Була