Всі категорії
Додати товар

Дезодорант-антиперспірант з алоє, натуральний

179 грн
Опис

Дезодорант з натуральної формулою і приємним трав'яний яним аромат з нотками лаванди і лимонної свіжості, лагодити природну антибактеріальну дію, забезпечуючи відсутність неприємного запаху поту протягом всього дня. Не містить спирту і хлоралгідрату алюмінію, не блокує діяльність потових залоз. Не порушує природний баланс мікрофлори. Може використовуватися відразу після процедури видалення небажаного волосся (гоління, епіляції) – не викликає подразнення, заспокоює шкіру, загоює мікротріщини і пошкодження. Рекомендований для щоденного використання. Без штучних ароматизаторів і барвників. «Зелений» консервант (сертифікат ECOCERT).

Активні компоненти: алюмокалієві галун, екстракт алое вера, ефірні олії лимону і лаванди, фарнезол.

Алюмокалієві квасці (галун алюмокалієвий) – природний мінерал, відомий під назвою «кристали свіжості», – ідеальна натуральна альтернатива синтетичним складовим, які містяться в більшості антиперспірантів. Дезінфікуючі властивості квасців впливають на бактерії, чия життєдіяльність є джерелом неприємного запаху. Не викликають алергії.
Фарнезол – натуральна речовина з ніжним запахом, яку отримують в процесі ректифікації квіткових ефірних масел, після чого в складі залишаються найм'якші компоненти, які чинять протизапальну, регенеруючу, антиоксидантну і заспокійливу дії. Не пригнічує потовиділення, а впливає на бактерії, відповідальні за розкладання поту і, відповідно, усуває появу неприємного запаху без порушення природної мікрофлори шкіри.
Ефірна олія лаванди – нормалізує роботу потових і сальних залоз. перешкоджає появі запаху поту. Чинить протизапальну й антисептичну дії. Тонізує, пом'якшує і заспокоює шкіру.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Продавець
allakuzm
allakuzm
Супер-продавець
Клевань
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари