Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Царство ароматів найкращий натуральний бальзам для гарної засмаги мулатка

150 грн
Опис

ОСТАТКИ! СРОК ГОДНОСТИ до 01.2023!
Кількість дуже обмежена!

Унікальні КРИМСКІ БАЛЬЗАМИ з догляду за обличчям, тілом і волоссям від ТМ ПОДРЯ АРОМАТОВ допоможуть Вам повною мірою відчути на собі цілющі властивості природних компонентів, що входять до їхнього складу. Вся аромакосметика зроблена на натуральних жирних і ефірних оліях та екстрактах лікарських рослин. Спробуйте природний догляд!

АРОМАТИЧЕСКИЙ БАЛЬЗАМ МУЛАТКА

Красива Рівна засмага, здорова, еластична шкіра — візитна картка людини, що вийшла на південному березі, біля моря, відпочилий і оздоровчий. Однак зловживання сонячними ваннами може призвести до пересушування шкіри, появи пігментних плям і веснянок на тілі. Приїжджаючи з відпочинку, багато хто стикається з неприємним явищем: шкіра сльозить пластами, а замість рівної гарної засмаги залишаються негарні білі плями, які потім погано загоряють. А все тому, що, перебуваючи на сонці, без необхідних захисних засобів, на шкіру впливають УФ-промені, внаслідок чого утворилися опіки. Для розв'язання цих проблем, запобігання опікам від прийняття сонячних ванн розроблений новий косметичний бальзам для засмаги «Мулатка».

Бальзам "Мулатка" є ароматерапевтичним засобом для засмаги. Виготовлений виключно на основі натуральних компонентів бальзам «Мулатка» готує шкіру до впливу сонячних променів, забезпечує рівномірну стійку засмагу, запобігає втраті вологи та еластичності шкіри, викликані висушувальною дією сонця.

Ефірні олії шавлії, ялівцю й бергамоту, що містяться в бальзамі «Мулатка» сприяють ефективнішій і швидкій засмагі, перешкоджають обгорянню й утворенню плям. Ефірна олія бергамоту, у поєднанні з рослинними екстрактами лаванди та чебрецю також робить менш помітними веснянки та пігментні плями, що зазвичай посилюються під час прийняття сонячних ванн. Екстракти моркви та звіробою, що входять до бальзаму «Мулатка», а також натуральна жирна олія забезпечують необхідний захист шкіри під час прийняття сонячних ванн, запобігають появі зморщок, запобігають процесу передчасного старіння шкіри. під впливом ультрафіолетового опромінення.

Застосування бальзаму «Мулатка» зменшує ймовірність сонячних опіків, пом'якшує й живить шкіру, надає їй оксамитовість і пружність. Користуючись бальзамом для засмаги «Мулатка», ви зможете придбати натуральну засмагу, не піддаючи шкіру згубному впливу сонячних променів. Спеціально розроблений комплекс активних речовин надовго збереже красу вашої засмаги. Бальзам забезпечить вам спокусливий колір шкіри й одночасно її зволожить. Має приємний аромат трав. Швидко вбирається, не залишає жирної або оливної плівки на шкірі.

Склад:
олія рослинна соняшникова олія; ефірні олії шавлії, ялівцю, бергамоту; екстракти лаванди, чебрецю, моркви, звіробою.

Застосування:
наносити на всю поверхню шкіри під час приймання сонячних ванн. Водостійкий, однак після тривалого перебування у воді рекомендується повторне оброблення шкіри.
Об'єм 50 мл.

Пересилаю Укріплу й Новою поштою після оплати на карту. У Дніпрі можливий самовитяг.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна