Всі категорії
Додати товар

Дитяча зубна щітка і паста dok bua ku зі смаком апельсину, 20 гр

231 грн
Опис

Спеціальна фторвмісна дитяча тайська зубна паста зі смаком полуниці з подвійним захистом (захист емалі дитячих зубів та захист від карієсу) від тайського виробника Dok Bua Ku.

До складу дитячої трав'яної зубної пасти зі смаком полуниці Dok Bua Ku входять такі компоненти, як ксилітол, флуорид, фторид натрію, що зміцнюють молочні зуби і зберігають їх цілісність, захищають від карієсу, пошкодження емалі, усувають наліт, викликаний ягодами, соками та іншими продуктами. . Паста дозволяє м'яко видаляти бактерії, позитивно впливає на ясна та ротову порожнину, стимулює загоєння ранок.

Дитяча трав'яна зубна паста зі смаком полуниці Dok Bua Ku не містить цукру та абразивних частинок, дбайливо і ніжно доглядає зубки малюків.

М'яка щітка для дітей 3-6 років Dok Bua Ku.

Два види щетинок, яскравий дизайн та висока якість допоможуть зберегти зубки здоровими, зробивши процес захоплюючим!

Щітка має яскравий дизайн, зручні розміри та форму ручки, виконана в соковитих кольорах, вона привертає увагу дитини. Головка сформована щетинками двох видів, кожні з яких виконують свою функцію: довгі та тонкі, товщиною 0.18 мм, видаляють залишки їжі з міжзубного простору, а короткі, товстіші, дбайливо полірують емаль, не пошкоджуючи та не дряпаючи її. Зубна щітка адаптована до дитячої руки, набуваючи її, можна не сумніватися, що навіть найменші користувачі без проблем освоїть інструмент!

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize