Всі категорії
Додати товар

Полоски для відбілювання зубів 3d white. смертоносні смуги 1 пара

124 грн
Опис

Полоски для відбілювання зубів 3D White. Смертоносні смуги 1 пара

для верхніх і нижніх зубів

Що ж таке смугасті смуги?

1. У першу чергу Слід зазначити, що в їхній склад входить той самий високоактивний компонент, який використовують для відбілювання зубів — перекис водню, а також інші компоненти, які позитивно впливають на зубну емаль і дбайливо дбають про здоров’я. Компанія P&G є лідером на ринку відбілювальних смуг і паст, а їх нова розробка вибілюють смужки Crest 3D White Whitestrips (Blend-a-Med 3DWhite Luxe) - це сучасний, безпечний і ефективний спосіб мати білу посмішку, щодня доглядати і захищати зуби від негативного впливу їжі та напоїв, запобігати освіті нальоту і проводити домашнє відбілювання, не пошкоджуючи емаль.
2. Другий незаперечний привілей, якою володіє система відбілювальних смуг Crest 3D Whitestrips — це можливість щоденного використання і вражаюча швидка дія. Ви можете пройти повний курс, що складається з десяти днів, а можете щодня дбати про захист і догляд всього за п'ять або тридцять хвилин — помістивши смужки для відбілювання зубів Crest 3D White Whitestrips на зуби можна сміливо продовжувати займатися своїми щоденними справами. Відбілювання зубів будинку з хрестом 3Д Вайт (Blend-a-Med 3DWhite Luxe) - простий спосіб закластися сліпучою посмішкою, яка буде сяяти не гірше ніж у кінозірки.
3. Ще одна достоїнства Пулок для зубів - це дивовижна простота використання. Відбейні смужки для зубів Crest 3D White Завдяки своїй анатомічній формі зуби легко приклеюються і лише через 30 хвилин ваші зуби зникнуть з нальоту та темних плям, а через 10 днів вони стають білими і надзвичайно сяючими.
4. Багато людей мають підвищену чутливість зубів і через це бояться процедури відбілювання, але компанія Crest подбала про те, щоб і вони могли мати білу посмішку. Crest 3D White Whitestrips - Це унікальний засіб, який дозволяє збалансованому складові проводити ретельне домашнє відбілювання зубів, які мають підвищену чутливість.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?