Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Oral-b/ braun pure clean! вугілля! поштучно! змінні насадки!

120 грн
Опис

Ціна за 1штуку!
Так як кожна насадка в герметичній, індивідуальній упаковці,тому є можливим продаж поштучно,можна замовляти 1,2,3,4шт..і тд.

Якщо набором є на 2,3,4 штуки!
По наявності наборів, будь ласка, уточнюйте перед замовлення!

Відправляю НП ,Укрпошта,Meest express!
Оплата будь яка: передоплата,на карту приват,моно.Наложений платіж.
Безпечна оплата від шафи!

Сумісні з усіма щітками Oral-B,зі зворотньо-обертальною технологією чищення (не підходять до ультразвукових).Для прикладу є фото кріплення щітки і насадки.
За потреби зроблю додаткові фото!

Насадки оригінальні,європейські,єдина різниця з офіційними,тільки відсутність українського перекладу на пачці. Виробник Німеччина!! Відповідаю на повідомлення і відправляю замовлення максимально швидко (може бути затримка через скорочений робочий графік відділень або закриття відділень на годину тривоги).

Для надійності доїзду до Вас,кожну упаковку,або кожну окрему насадку(якщо замовлення поштучно) додатково пакую в картон і пупирчатий конверт(показано на фото),якісно,надійно,акуратно!

- Як і всі інші типи насадок, насадку Precision Pure Clean можна використовувати впродовж 3-х місяців.

- За цей час Ви помітите відчутну різницю у якості чищення, в порівнянні з іншими насадками.
Завдяки інноваційній технології PrecisionClean щетина насадки здатна разом із зубним нальотом видаляти й бактерії, які в ньому розмножуються
В структурі щетини насадкиРиге Clean, містяться мікроскопічні гранули активованого вугілля, які були отримані з екологічно чистого матеріалу – деревини.
Активоване вугілля вже давно відоме своїми адсорбційними властивостями.
Його використовують у медицині та харчовій промисловості й воно є абсолютно безпечним для здоров'я людини.
- Регулярне використання насадки з активованим вугіллям забезпечує відмінне комплексне очищення зубів та сприяє зміцненню ясен. Вже через декілька процедур чищення Ви помітите, що поверхневі потемніння зубної емалі зникають і Ваша усмішка стає яскравішою.
До того ж активоване вугілля має гідрофобну властивість. В щетині не зможуть розмножуватися шкідливі мікроорганізми, які полюбляють вологе середовище.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize