Всі категорії
Додати товар

Oral-b/braun pure clean! вугільні! набір 4шт! змінні насадки!

460 грн
Опис

Оригінали! Імпорт з Європи!
Виробник Ірландія!

-Pure Clean (класична форма,щоденна чистка,Вугільні, середня жорсткість)
Характеристка нижче:

Набір 4штуки 460грн!
Поштучно 120грн/штука!

Відправляю всіма поштами!
Нова Пошта, Укрпошта, Міст експрес!
Будь-який вид оплати: передоплата,наложеним платежем без передоплати!

Сумісні з усіма щітками Oral-B,зі зворотньо-обертальною технологією чищення.Для прикладу є фото кріплення щітки і насадки.

Відповідаю на повідомлення і відправляю замовлення максимально швидко,оформлені до 19год. день/в день,після 19год. зранку наступного дня!!

Для надійності доїзду додатково пакую в картон і пупирчатий конверт!!

-Як і всі інші типи насадок, насадку Precision Pure Clean можна використовувати впродовж 3-х місяців.
-За цей час Ви помітите відчутну різницю в якості чищення, в порівнянні з іншими насадками. Завдяки інноваційній технології Precision Pure Clean, щетина насадки здатна разом із зубним нальотом видаляти й бактерії, які в ньому розмножуються
-В структурі щетини насадки Pure Clean,  містяться мікроскопічні гранули активованого вугілля, які були отримані з екологічно чистого матеріалу-деревини.
- Активоване вугілля вже давно відоме своїми адсорбційними властивостями. Його використовують у медицині та харчовій промисловості й воно є абсолютно безпечним для здоров’я людини.
-Регулярне використання насадки з активованим вугіллям забезпечує відмінне комплексне очищення зубів та сприяє зміцненню ясен. Уже через декілька процедур чищення Ви помітите, що поверхневі потемніння зубної емалі зникають і Ваша усмішка стає яскравішою.
-До того ж активоване вугілля має гідрофобну властивість. В щетині не зможуть розмножуватися шкідливі мікроорганізми, які полюбляють вологе середовище.

Орал б
оралб
Браун
браун
Чорні
Вугілля
Вугільні
Зубні щітки електричні
Запаски
запаски

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари