Опис
Сертифікований органічний продукт
Отриманий методом холодного пресування
Насичений запах кокоса
Джерело середньоланцюгових тригліцеридів
Не містить трансжирних кислот (TFA)
Не гідрогенізоване
Не містить інгредієнтів тваринного походження
Підходить для вегетаріанців і веганів
Органічність продукту підтверджена сертифікатом QAI
Органічна кокосова олія холодного пресування від Jarrow Formula виготовляється зі свіжої м'якоті кокосового горіха (Cocos nucifera), не рафінується і вичавлюється методом холодного пресування в контрольованому середовищі в приміщенні. У цьому особливому процесі не використовуються будь-які розчинники та зберігаються леткі сполуки, які надають кокосу насичений і знайомий запах. Кокосова олія є джерелом середньоланцюгових тригліцеридів (MCT): лауринової кислоти (C-12) і каприлової кислоти (C-8).
Рекомендації щодо застосування
Кокосова олія зберігає стійкість навіть у разі тривалого зберігання. Оскільки точка плавлення цієї оливи становить приблизно 24 °C, його можна використовувати в рідких або твердих формах для приготування їжі та випічки.
Інші інгредієнти
100% нерафінована органічна кокосова олія холодного пресування, отримана методом холодного пресування.