Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Ip-камера xiaomi yi 1080p home white відеоняня smart ip camera global

1150 грн
Опис

IP-камера Xiaomi Yi 1080p Home Camera із серії «розумного будинку». Оснащена ширококутним об'єктивом з кутом огляду 112 градусів та 4-кратним цифровим зумом. Запатентована технологія Smart HDR динамічно калібрує та врівноважує експозицію для досягнення більш яскравих та чітких зображень, повних деталей та яскравого кольору. Основною особливістю моделі є інфрачервоний датчик нічного бачення, за допомогою якого ви зможете спостерігати за будинком і в нічний час.
Камера має роздільну здатність Full HD 1080p, підключається до домашньої мережі Wi-Fi і дозволяє переглядати фото та відео на смартфоні або планшеті через інтернет, а також може записувати дані на карту MicroSD. Крім цього у моделі є вбудований датчик руху, двосторонній аудіозв'язок, підтримка хмарного сховища та можливість дистанційного використання разом із повербанком.
Широкий кут огляду робить її незамінною в якості електронного дверного вічка або системи спостереження. Можливість двостороннього спілкування перетворює камеру на ідеальну няню для дітей або тварин, з якими можна поговорити віддалено. При необхідності пристрій можна брати з собою у подорожі та використовувати як екшн-камеру або відеореєстратор.
Девайс має здатність вмикатися при виявленні руху, при цьому він відсилає сповіщення на смартфон власника. А завдяки чотирикратному оптичному зуму можна наблизити або віддалити зображення звичним рухом двома пальцями. Все це працює у режимі реального часу.
Будь-який звук вашої дитини в межах п'яти метрів від камери визначається та відправляється з повідомленням у 6-секундному ролику. З технологією ідентифікації звуку плачу дитини, пристрій може визначити настрій голосу і відправити сигнал тривоги, коли дитина плаче. Щоб відрізнити себе від інших попереджень, в якості попереджуючого повідомлення будуть відображатися слова «Baby Cry».
За допомогою простого у використанні інтерфейсу відеоролики можна переглядати прямо в хмарі. Усі ваші відео перед завантаженням шифруються, запобігаючи втраті важливих даних. Ключ шифрування періодично оновлюється для захисту найвищого рівня. При певному налаштуванні дані можуть передаватися через кілька мереж Wi-Fi. Наприклад, якщо зловмисник відключив мережу в квартирі, камера може передавати зображення через Wi-Fi сусідів або резервну лінію.
Поєднання сучасних технологій у передачі зображення та ергономічний дизайн, ось що робить IP-камеру Yi лідером у цьому сегменті техніки. Висока роздільна здатність укупі з відмінною передачею кольору і можливістю наближення дозволяє розібрати найдрібніші деталі на зображенні. Скляні лінзи і чутливий сенсор допомагають камері «бачити» при мінімальній освітленості. Інфрачервоне підсвічування, виготовлене за зовсім новим алгоритмом, забезпечує високу деталізацію навіть у повній темряві.

Особливості:
Відео 1080p Full HD
Ширококутний об'єктив 112°
Компенсація спотворень LDC
Режим нічної зйомки з ІЧ-підсвічуванням
Двосторонній аудіозв'язок
Виявлення руху
Виявлення плачу дитини
Додаток для мобільних пристроїв і ПК
Хмарне сховище YI Cloud

Характеристики:
Виробник: YI Technology
Модель: YYS.2016
Матриця: CMOS, 1/2.7", 2 Мп
Матеріал лінз: скло
Діафрагма: f/2.0
Кут огляду: 112°
Цифровий зум: 4x
Нічне бачення: 8 удосконалених ІЧ-світильників, 940 нм
Дальність нічного бачення: до 9 метрів
Запис відео: Full HD 1080p, 20 fps
Пам'ять: MicroSD до 64 ГБ, YI Cloud
Звук: вбудований високоякісний мікрофон і динамік
Робоча температура: 0~50 °C
Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ac, 2.4 ГГц
Живлення: пост. струм 5 В, 1 A (через MicroUSB)
Сумісні пристрої: iOS 7.0 або Android 4.0 і вище
Матеріал: ABS-пластик, полікарбонат
Розміри: 80 x 114 x 32 мм
Колір: білий
Вага: 135 г

Комплектація:
Фірмова роздрібна упаковка
IP-камера YI
Адаптер живлення
Кабель USB
Посібник користувача

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари