Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Дитяча гірка з машинкою

2120 грн
Опис

Що може бути краще за американські гірки, тільки американські гірки у вас вдома🎢🎡 Гірка з машинкою – це втілення дитячої мрії. Легка конструкція і система кріплень дозволить легко встановити гірку в будинку або на дачі. ✔️Матеріал – високоякісний пластик, він стійкий до змін температури та ударостійкий, що гарантує довговічність. ✔️Гірка збирається з 3-х частин, і сходинок, якими малюк може самостійно піднятися на неї. ✔️У комплект входити машинка каталка, саме з її допомогою дитина кататиметься. 👉🏻Весь комплекст складається з 6 елементів: 3 частини шляху загальною довжиною спуску 3 м, 2 сходинки, прикріплені з обох боків, автомобіль із високою спинкою.

👍🏻У верхній частині доріжки є поглиблення, які утримують машинку на місці, коли дитина сідає. Траса, також, може використовуватись дитиною для гри з автомобілями (автомобільні перегони). Це незабутні емоції, які ви можете подарувати своїй дитині.

Переваги треку👇🏻👇🏻👇🏻

👌Яскравий, якісний та довговічний пластик.
👌Іграшка повністю безпечна для дитини.
👌Є обмежувач для машини на верхній секції.
👌Машинка з тримачем для рук та спинкою. 👌Довжина спуску гірки аж 3м. Можна використовувати не лише на вулиці, але й удома. Відмінно підходить для дому та для дитячих ігрових кімнат. Швидка та легка збірка. ‼️Розмір коробки: 106*41,5*57 см‼️ ‼️доступна в двох кольорах‼️

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize