Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Дитячий стіл і стільчик bestbaby bs-8811 red складаний багатофункціональний для малювання

2922 грн
Опис

Дитячий стіл і стільчик Bestbaby — повноцінне робоче місце для дитини

Ваш малюк підрос і йому вже потрібна повноцінна робоча зона, щоб творити,
грати, освоювати нові навички та розвиватися. Адже чим старше він стає, тим
більше в нього з'являється інтересів і різних занять. Багатофункціональний
стіл і стільчик для дитини Bestbaby — це комфортне та зручне місце для дитячих
занять.

Наявність особистих дитячих меблів допомагає дітям:

- розвивати уяву, творче та логічне мислення, адже на столі-трансформері можна займатися різними видами діяльності — ліпити, малювати, робити вироби, складати конструктор і багато іншого;
- почуватися повноцінним членом сім'ї — він має його особистий простір, де він "працює";
- виробляти акуратність і прибирати за собою, адже щоб наступного разу пограти або помалювати, потрібно навести лад.

Особливості моделі:

1. Багатофункціональність. Ця модель поєднує в собі дві різні поверхні та ніші для зберігання. Одна сторона стільниці призначена для складання конструктора. Друга плоска для малювання, ліплення та рукоділля. З боків розвивального столика є дві невеликі ніші для зберігання олівців та інших канцтоварів. Під стільницею розміщений великий ящик, який підійде для зберігання конструктора або матеріалів для творчості.
2. Конструкція. Дитячий стіл і стільчик мають збірно-розбірну конструкцію. Мінімальна кількість деталей забезпечує простоту збирання та міцність виробу. Ніжки розширені донизу. Таке виконання забезпечує стійкість меблів. Модель виготовлена із закругленими кутами — малюк не вдариться й не пораниться.
3. Матеріал. Ігровий столик виготовлений із міцного, зносостійкого пластику, безпечного для здоров'я людини. Завдяки йому меблі легкі та дитина зможе самостійно перемістити їх у будь-яку точку кімнати. До того ж у пластику немає пор, у яких може накопичуватися бруд і бактерії. Виріб не вимагає особливого догляду — досить протерти вологою ганчіркою. Пластиковий гарнітур можна безпечно використовувати на вулиці та забезпечити малюкові заняття на свіжому повітрі.
4. Дизайн. Ця модель стильна та виготовлена в нейтральній колірній гамі, яка припаде до душі дитині та доповнить дизайн дитячої або ігрової кімнати.

Стіл-трансформер Bestbaby BS-8811 підійде для діток від 2 до 6 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize