Всі категорії
Додати товар

Дитячий ігровий набір робот художник

273 грн
Опис

жник» — розвиваючий конструктор для дітей Науково-пізнавальна іграшка стане цікавим, корисним захопленням не тільки для дітей, але і дорослих, чия допомога може знадобитися при першій збірці конструктора Lesko DIY 1010. Покрокова інструкція з інформативними картинками дозволить швидко розібратися в пристрої конструкції і створити наочний ігровий посібник, який допоможе вам легко і цікаво вивчати фізику, електроніку. Набір рекомендований дітям від семи років. Конструктор складається з підстави, на яке кріпитися три кронштейна, тримачі для фломастерів, ковпачки затискачі, мотор з проводами і батареєю, що закривається спеціальною кришкою. В якості додаткових фіксуючих елементів виступають гвинти, болти, гайки, клейка стрічка. Всі деталі добре оброблені і виконані з надійного, зносостійкого, нетоксичного пластику і упакований в яскраву картонну коробку. После того как робот-художник готов, в него помещают фломастеры, с помощью которых устройство наносит на бумагу различные изображения. Процесс вызывает у детей настоящий восторг и интерес к точным наукам. Также конструкция может выступать в качестве виброробота, легко скользящего по гладкой, ровной поверхности. На упаковке размещена информация о различных познавательных фактах, которые дополнительно расширят кругозор ребенка.

Игровой набор станет прекрасным подарком, который отвлечет детей от гаджетов, сблизит их с родителями, поможет весело провести время и узнать много нового и полезного.

Конструктор розвиває: фантазію; логічне і просторове мислення; посидючість; вміння доводити розпочату справу до кінця і йти до поставленої мети. Грати з роботом можна як одному, так і в компанії з товаришами. Вікова група Від 8 років Стан Нове Упаковка Картонна коробка Довжина упаковки 240 мм Ширина упаковки 164 мм Гарантійний термін(міс) 1 Матеріал Пластик Кількість фломастерів, шт 3 До**********

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mishamako
Shoes
Київ
29% виконаних замовлень
Був

Ще продаю

Схожі товари