Всі категорії
Додати товар

Радіокеровані автомобілі deerc de45 з дистанційним керуванням

1001 грн -5% 952 грн
Опис

- 4X4 В МАСШТАБЕ 1:14 RC ВНЕДОРОЖНИЙ ГУСЕНІЧ: 4-колісний автомобіль із дистанційним керуванням обладнаний високоякісним металевим корпусом, ручкою тримера для керування напрямком, потужність двох двигунів може підійматися на 45°, що чудово підходить для підіймання об'єктами в приміщенні. /outdoor, а симуляційна кабіна зробить автомобіль реалістичнішим і покращить якість їзди перетятою місцевістю. Це найкращий вибір для ентузіастів радіокерованих вантажівок-монстрів будь-якого рівня.
- 2 АККУМУЛЯТОРА. УВЕЛИЧЕННОЕ ВРЕМЯ РАБОТЫ. Обладнаний ДВУМЯ високоякісними акумуляторними батареями 3,7 В/1200 мА·год, ви можете насолоджуватися водінням упродовж приблизно 90 хвилин (45 хвилин для кожної батареї), що залежить від режиму роботи. USB-кабель для заряджання забезпечить зручність заряджання радіокерованої машини. НЕ ОСТАНАВЛЮВАЙТЕ ВЕЛИКІ МОМЕНТИ.
- НЕЗАВІСНИЙ СИГНАЛ БЕЗ ПІХ: Обладнаний системою дистанційного керування 2,4 ГГц, він забезпечує стабільний сигнал і має функцію захисту від перешкод. Це може запобігти перешкодам сигналу у разі одночасної гри декількох транспортних засобів. Відстань керування становить приблизно 165 футів. Це дає змогу вашим дітям і їхнім друзям грати разом і ділитися один з одним. Це чудовий позашляховий монстр-трак для використання в приміщенні та на відкритому повітрі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари