Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Натуральні пластини для прання «fresh», 16 пластин в упаковці

395 грн
Опис

Висока очищувальна здатність завдяки новій формулі рослинних ферментів!

Повністю біорозкладний екологічний безфосфатний засіб у вигляді м’якого листа, підходить для всіх типів тканин, білих та кольорових речей, змішаних тканин, для дитячої білизни. Рослині компоненти, які входять до складу засобу збережуть Ваше здоров’я та навколишнє середовище, нададуть Вашій білизні приємний аромат свіжості. Оптимально підходять як для машинного так і ручного прання. Компактність та легкість дає можливість завжди мати засіб с собою у подорожі. Економічний: одна упаковка розрахована в середньому на 32 прання.

Інновація

(1) Ультракомпактний розмір завдяки сучасній технології виробництва: займають дуже мало місця у ванній кімнаті, зручно брати з собою у подорож. (2) Якісне прання та універсальність застосування: ручне і машинне прання, гаряча і холодна вода, для всіх типів тканин. (3) Екологічний безфосфатний засіб: легко та повністю виполіскуються з тканини, підходить для дитячої білизни.

Економічне дозування

До 2 кг – ¼ пластини; від 2 кг до 5 кг – ½ пластини; більше 5 кг – 1 ціла пластина

Просте та зручне застосування

Для пральної машини: завантажте машину білизною, покладіть в барабан разом з білизною рекомендовану частину або цілу пластину для прання. При ручному пранні: розчиніть рекомендовану частину або цілу пластину у воді, зануріть білизну в приготований розчин.

Склад

Полівініловий спирт (біорозкладна неіоногенна поверхнево-активна речовина), кокамідопропіл бетаїн з кокосового горіха, екстракт рослини Сапіндуса (природна неіоногенна поверхнево-активна речовина), децилглюкозид (природна неіоногенна поверхнево-активна речовина), гліцерин, натрій С14-16, деіонізована вода

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари