Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Засіб для миття холодильників та морозильних камер фада айс (fada™ ice), 1 л

398 грн
Опис

Якісне миття та дезінфекція холодильників, навіть при низькій температурі. Усуває неприємні запахи. Антибактеріальний ефект

Призначення.

Повністю готовий до застосування професійний засіб для якісного миття та дезінфекції внутрішніх та зовнішніх поверхонь холодильників та морозильних камер. Ефективно усуває бруд, залишки харчових продуктів та неприємні запахи, має антимікробний ефект. Не пошкоджує поверхні. Може використовуватись навіть при низьких температурах (до -25°C). Екологічно безпечний: не містить фосфатів.

Застосування.

Нанести готовий засіб на поверхні холодильника або морозильної камери, витримати експозицію до 10 хвилин. Протерти губкою та змити проточною водою. При необхідності, процедуру повторити.

Застереження.

Під час застосування рекомендовано одягати гумові рукавички, уникати попадання засобу в очі та на шкіру. Після кожного застосування пляшку щільно закривати. Тримати в недоступному для дітей та тварин місці.

Склад (країна походження активних речовин: Німеччина).

Антисептик, розчинник, неіоногенні ПАР, аніонні ПАР

Виробник, відповідальна особа для прийняття претензій від споживачів

ТОВ «БЛАНІДАС», Україна, 01015, м. Київ, вул. Добровольчих батальйонів, 17, тел.: +38 (044) 233-20-57. Адреса виробничих потужностей: Україна, 02099, м. Київ, вул. Зрошувальна, 15а. Виготовлено на замовлення: ТОВ «ЛІЗОФОРМ МЕДІКАЛ», 01133, м. Київ, вул. Євгена Коновальця, 31, каб. 314, тел. +38 (044) 233-16-72

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Об'єм:
1 л

Схожі товари