Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Засіб для чищення поверхонь фада поверхня (fada™ surface), 3 л

494 грн -10% 445 грн
Опис

ЗАСІБ ДЛЯ ЧИЩЕННЯ ПОВЕРХОНЬ ФАДА ПОВЕРХНЯ (FADA™ SURFACE), 3 Л

Професійний засіб, адаптований для застосування в домашніх умовах та вироблений за німецькою технологією та рецептурою, з використанням активів провідних європейських постачальників (BASF Group та інших), ексклюзивно для L'*********
Якісно очищує будь-які поверхні. Повертає глянцевий блиск та освіжає. Захищає від пошкоджень. Екологічно безпечний.

Призначення.
Концентрований універсальний миючий засіб з низьким рівнем піноутворення для якісного миття будь-яких поверхонь. Має нейтральний рівень рН, швидко висихає, добре очищає поверхню від будь-якого забруднення, економний, не залишає брудних розводів. Екологічна безфосфатна формула: не містить фосфатів та інших шкідливих речовин.

Застосування.
При мінімальному забрудненні: розчинити 50 мл засобу в 10-12 л води (відро) кімнатної температури та промити поверхню робочим розчином. При сильному забрудненні: розчинити 100 мл засобу в 10-12 л води кімнатної температури та промити поверхню робочим розчином. У випадку, якщо поверхня надто забруднена, рекомендується залишити засіб на короткий час, після чого поверхню ретельно витерти.

Особливості застосування.
Після кожного застосування пляшку необхідно щільно закривати. Тримати в недоступному для дітей та тварин місці. Використовувати згідно інструкції.

Активні компоненти (країна походження: Німеччина).
Неіоногенні та катіонні ПАР, інгібітори корозії, віддушка, барвник.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
Об'єм:
50 мл 100 мл
Продавець
child...
Childrens_brand
Біла Церква
62% виконаних замовлень
Була