Всі категорії
Додати товар

Плямовивідник кисневий універсальний extra oxy home (11162)

155 грн
Опис

Об'єм: 470.0 мл
Спеціальна формула з активним киснем ефективно видаляє свіжі і застарілі плями і запахи. Підходить для білих, кольорових і делікатних тканин, працює в широкому діапазоні температур (30 ºС - 90 С). Плямовивідник рекомендований для видалення забарвлених забруднень - плям від чаю, кави, соків, фруктів, ягід, овочів, соусів, крові, трави, слідів від поту, дезодоранту і фізіологічних забруднень. Не разрушает структуру волокон и сохраняет яркость тканей. Предназначен для предварительной обработки пятен, замачивания и в качестве усиливающей добавки к основному моющему средству при ручной или машинной стирке.

Преимущества:
- Эффективно удаляет пятна, следы от пота и неприятные запахи.
- Антибактериальные* и очищающие свойства активного кислорода.
- Для белых и цветных тканей.
- Сохраняет волокна и яркость изделий.
- Рекомендован для предварительной обработки пятен и усиления стирки.
- Без хлора, фосфатов, красителей, отдушек.
- Подходит для домов с септиками.
*максимальна ефективність при t від 60С ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ СКЛАД Відбілювач на основі кисню ефективно видаляє різні пофарбовані плями, володіє вираженими антибактеріальними властивостями, допомагає впоратися з неприємними запахами. Комплекс біорозкладаних ПАР на основі рослинних компонентів ефективно видаляє сліди жиру, різних фізіологічних забруднень, плям від дезодоранту. Органічна кислота (этидроновая кислота) забезпечує активну роботу кошти в жорсткій воді, захищає волокна тканини від інкрустації і осадження солей жорсткості. СКЛАД Більше 30% вода, 5-15%: відбілювач на основі кисню, менше 5%: натрієва сіль алкилэтоксисульфата жирних спиртів кокосового масла, НПАВ на основі олії з насіння олійної пальми, этидроновая кислота. ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ Наносити безпосередньо на пляму, додайте у воду при замочуванні і в пральну машину при пранні: МАШИННЕ ПРАННЯ: додайте 50 мл плямовивідника в кювету для миючих засобів до прального порошку або гелю для прання. ВЫВЕДЕНИЕ ПЯТЕН: нанесите пятновыводитель на пятно, подождите 3-10 мин, затем для лучшего эффекта потрите пятно. При стирке добавьте 50 мл пятновыводителя к средству для стирки.
ЗАМАЧИВАНИЕ: добавьте 50 мл пятновыводителя на 4 воды (от40°С). После замачивания стирайте как обычно или тщательно прополощите.

! Для шерсти, шелка, а также ярких тканей или тканей с неустойчивыми красителями обязательно предварительно проверить на незаметном месте.

Условия хранения: хранить в сухом помещении при температуре от +5 °С до +25 °С. Избегайте воздействия прямых солнечных лучей и нагревания свыше 40 °C

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Продавець
faberlic_uk
Cosmetic World
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
86% виконаних замовлень
Був