Всі категорії
Додати товар

Кисневий порошок для відбілювання та виведення плям livesta, 750 г

235 грн
Опис

Кисневий порошок для відбілювання та виведення плям Livesta, 750 г

Порошок розроблений для видалення навіть найстійкіших плям та ідеального відбілювання білих речей. Активні молекули кисню проникають глибоко в структуру тканини та ефективно видаляють забруднення.

Засіб повертає посірілим та пожовтілим речам первинний вигляд, зберігає яскраву білизну білих та насиченість кольору кольорових речей.

Крім того, продукт має дезінфікуючі властивості, він не руйнує структуру тканин, забезпечує ефективне та безпечне для навколишнього середовища очищення.

Порошок є безпечним для кольорових речей при використанні відповідно до інструкції із застосування.

Прання в пральній машині: Для застарілих і складних плям додати 1-3 мірних ложки порошку в залежності від кількості білизни та ступеня забрудненості речей в кювету для основного миючого засобу (відсік для основного прання). Для щоденного прання додавати 1 мірну ложку засобу. Не використовувати з хлорними відбілювачами.

Замочування: Розчинити 1 мірну ложку засобу в 4 літрах гарячої води. Замочити одяг (кольорові речі не більше, ніж на 1 годину, білі – не більше 6 годин). Вийняти одяг з води та випрати його у пральній машинці або просто ретельно прополоскати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 750мл
Об'єм:
750 мл

Схожі товари