Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кисневий відбілювач туреччина. оригінал.

70 грн
Опис

вартість вказана за 0,5 кг.

Кисневий відбілювач - це, ефективна екологічна натуральна заміна всіх засобів побутової хімії в будинку. Основні плюси перкарбонат натрію: посилює дію основного миючого засобу;має відбілюючі і пятновыводящими властивостями;забезпечує ефективну і нешкідливу для довкілля очищення. Перкарбонат натрію чудово підходить для видалення органічних забруднень і плям (бруд, кава, чай, вино, соки, соуси, трава та ін) з тканин, пластику, порцеляни, кераміки, дерева, килимів. Його можна застосовувати і для позбавлення від неприємного запаху (чистка сміттєвих баків, лотків домашніх тварин).

Застосування Перкарбонат натрію: у чистий посуд насипати 1-2 столові ложки кисневого відбілювача і залити 1 л окропу. Для активації розчину знадобиться 5-10 хвилин. Якщо тканина дозволяє використовувати високу температуру для прання, використовувати розчин можна відразу після активації. Для делікатних тканин розчин необхідно остудити до певної температури і після цього використовувати. Застосовувати можна як для ручного, так і для машинного прання, замочування, чищення поверхонь, миття посуд. Повністю виполіскується і не руйнує структуру тканини. Мультифункціональне засіб - перкарбонат натрію має ряд переваг:

безпечний для навколишнього середовища; у процесі дії розпадається на чистий кисень, воду і просту кальциновану соду (яка розчиняється у воді і надає воді миючі властивості);не містить оптичних відбілювачів, фосфатів, хлору, цеолітів, штучних барвників та синтетичних ароматизаторів;не токсичний по відношенню до тварин, рослин і людині;можна застосовувати для замочування і прання дитячих речей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aneg681
aneg681
Біла Церква
27% виконаних замовлень
Був