Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Засіб для миття холодильників та морозільних камер фада айс (fada™ ice), 1000 мл

392 грн
Опис

Професійний засіб, адаптований для застосування в домашніх умовах та вироблений за німецькою технологією та рецептурою, з використанням активів провідних європейських постачальників (BASF Group та інших), ексклюзивно для L ' club.biz Якісне миття та дезінфекція холодильників, навіть при низькій температури. Усуває неприємні запахи. Антибактеріальний ефект Призначення. Повністю готовий до застосування професійний засіб для якісного миття та дезінфекції внутрішніх та зовнішніх поверхонь холодильників та морозильних камер. Ефективно усуває бруд, залишки харчових продуктів та неприємні запахи, має антимікробний ефект. Не пошкоджує поверхні. Може використовуватись навіть при низьких температурах (до -25°C). Екологічно безпечний: не містить фосфатів.

Застосування.

Нанести готовий засіб на поверхні холодильника або морозильної камери, витримати експозицію до 10 хвилин. Протерти губкою та змити проточною водою. При необхідності, процедуру повторити.

Застереження.

Під час застосування рекомендовано одягати гумові рукавички, уникати попадання засобу в очі та на шкіру. Після кожного застосування пляшку щільно закривати. Тримати в недоступному для дітей та тварин місці.

Склад (країна походження активних речовин: Німеччина).

Антисептик, розчинник, неіоногенні ПАР, аніонні ПАР

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
child...
Childrens_brand
Біла Церква
62% виконаних замовлень
Була