Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Новорічний адвент календар "будиночки" (2129)

2300 грн
Опис

Новорічний адвент календар Очікування свята нерідко стає частиною самого свята. Особливо для діток. Але малюкам ще складно зрозуміти: два тижні до новорічної ночі – це багато чи мало? Адвент календар - це чудовий спосіб скрасити дитині довгі дні очікування Новорічної ночі або Різдва. Адвент календар являє собою коробочку з осередками для маленьких приємних подарунків. Шухлядки нумеруються цифри йдуть в комплекті і кожен день малюк буде діставати звідти приємний бонус або завдання на цей день. Різдвяний адвент календар Наш адвент-календар у вигляді будиночка з висувними шухлядками-віконцями наочно покаже, скільки днів залишилося до Нового року, і наповнить радістю кожен день очікування. Виріб власного виробництва з високоякісної фанери дерева берези 3 мм. Виріб вирізана за допомогою лазера, шліфування виконується в ручну. Колір і фактура виробу, може відрізнятися у залежності від малюнка дерева фанери і передачі кольору Вашого екрану. Лазер при різанні може залишати сліди. Доставка і оплата: дерев'яний вироби доставляються покупцю у вже готовому вигляді; перед відправкою, кожне виріб перевіряється на предмет цілісності; відправка посилок здійснюватися Новою поштою, вартість доставки згідно тарифів перевізника; способи оплати: 100% оплата на карту Приватбанку, Монобанку або Накладений платіж по передоплаті; якщо товар в наявності, оправлення на наступний день після замовлення (понеділок - п'ятниця); якщо вас цікавить опт, то час виконання замовлення обговорюється індивідуально.
Гарантия и возврат:

Если товар прибыл поврежденный, то на отделении Вам нужно оформить акт приема-передачи, где в деталях описать повреждения которые есть, включая и повреждения на коробке. После чего мы отправляем Вам другую позицию;
Если, при получении Вы не осмотрели товар, а дома оказалось повреждения, это не будет считаться гарантийным случаем.

Новогодний адвент календарь

Характеристики новогоднего календаря:
Тип - адвент календарь;
Назначение - новогоднее украшение;
Материал - береза;
Тип материала - фанера;
Цвет - натуральное дерево;
Страна производства - Украина.

Розміри адвент-календар (без декору): Висота - 45 см; Ширина - 51 см; Глибина - 10 см; Вага - 3100 грамів. Розміри коробочок: Висота - 5,5 см, Ширина - 5,5 см; Глибина - 9,5 див.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
artur83
LuckyWood
Київ
59% виконаних замовлень
Був