Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Велике макраме панно "янгол" | подарунок на новий рік

1200 грн
Опис

Ми, Марія та Олександр - Nodis Solaris (що з латинської "сонячні вузли"), поєднуємо в роботі дві кардинально різні ідеї.

Перша - культура плетіння вузлів, яка зародилася на Сході і прийшла до Європи приблизно у VIII столітті. Продовжили її розвиток мореплавці, вигадавши у дальніх плаваннях більше 4000 вузлів, які і нині використовуються у виробах макраме.

Друга - різномаїття варіантів сучасних інтер’єрів. Панно у техніці макраме можна вписати майже в будь-який популярний сучасний стиль: лофт, класичний, екологічний, еклектичний ар-деко, мінімалізм, кантрі. Крім того, розширять вибірку такі простори як коворкінги, кафе, ресторани, фотостудії, салони краси та різноманітні місця для відпочинку.

Головна концепція полягає саме у вузлах та енергетиці. Майстриня Марія вірить, що виріб запам’ятовує ту енергетику, яка є у майстра під час роботи, і, навіть, може транслювати її у приміщенні, яке прикрашає робота. Тож Марія відповідально береться за плетіння лише у піднесеному настрої :)

Панно на фотографіях в наявності: 1.

Розміри панно: 85х80см

Терміни виконання на замовлення: 5-7 календарних днів

Надішлемо в будь-який куточок України або передамо при особистій зустрічі в Києві. Виробляємо панно та проживаємо на Русанівці.

Дякуємо за довіру! :)
Марія та Олександр

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize