Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір свічок з вощини свічки із вощини ручної роботи з сухоцвітом

500 грн
Опис

Висота свічок 16см, 13см і 10см. Продаються в подарунковій коробці 😊 Свічки перетворюють будь-які будні на свята, а незвичайні медові свічки здатні моментально створювати потрібну атмосферу. Свічки є АБСОЛЮТНО НАТУРАЛЬНИМ продуктом і виготовлені з бджолиного воску! У такому воску бджілки роблять мед. Запах у свічок — непередавано-теплий! Скручуються свічки обов'язково руками, тому несуть тепло і добру енергетику речі, зробленої вручну. Свечи из вощины обладают целебной силой природы. При сгорании воск выделяет полезные для здоровья фитонциды, которые являются не только антисептическими но и иммунно-стимулирующими веществами, что очень важно в наше карантинное время.

Аромат свечей положительно воздействует на нашу нервную систему. Вы получаете глубокое умиротворение и релакс, избавляетесь от негативных эмоций, успокаиваетесь и расслабляетесь. Нежный, сладковатый запах мёда и цветочной пыльцы активизирует творческую деятельность, разгружает подсознание, помогает справиться с задачами ситуацией, требующими анализа и интуиции.
СВІЧКА З ВОЩИНИ — це оригінальний подарунок, який є милим, теплим компліментом з турботою про здоров'я:) Може служити як декор в інтер'єрі або прикрасою святкового столу. Будь ласка, не залишайте свічки без нагляду! Натуральну свічку необхідно ставити на свічник або підставку, так як при горінні свічка може текти. Щоб очистити свічник від воску, помістіть його на півгодини в морозилку; заморожений віск легко відійде від підсвічника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
belkina
Belkina
Супер-продавець
92% виконаних замовлень
Була