Всі категорії
Додати товар

Фа000216 фартух з принтом "моя кухня - мої правила"

490 грн -1% 489 грн
Опис

Приготування їжі на кухні – це процес, який може бути дуже виснажливим. Навіть створюючи оригінальні страви можна з часом втратити відчуття новизни і свіжості. Через це творчий процес часто перетворюється в звичайну рутину, що заважає отримувати задоволення від роботи. Що допоможе скрасити сірі будні, пожвавить атмосферу радості і творення? Фартух з принтом, оформлений в обраному покупцем стилі використовуючи замість безликої, не викликає ніяких емоцій кухонних одягу оригінальні речі. Простими і доступними за ціною засобами внесіть позитивні корективи в загальний настрій і позбавтеся від навеваемой сірістю нудьги. Фартух габардиновий підходить як чоловікам так і жінкам. Имеет спереди три кармана, длинные завязки которые можно завязать как сзади так и спереди (70 см. каждая) Длина самого фартука (без учета завязки на шею) 84 см. Ширина фартука от завязки к завязке 68 см. Ширина лямки на шее 2 см. имеет 2 пуговки для регулировки лямки на шее.

В наличии только черного цвета.

Ткань - габардин.

Габардин - синтетическое полотно, характеристики которого определяют его уникальность. Характерным признаком габардина является низкая степень свето- и влагопроницаемости, не сминаемость, отличная драпировка и то, что габардин просто замечательно держит форму.

Тканина-габардин дуже зручна у своєму використанні: полотно не примхливо, а також дуже просте у догляді за ним. Захищає одяг від забруднень, легко стирається, добре зберігає первинний вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари