Всі категорії
Додати товар

Ковдра nordic comfort літня тм ideia 140х210 см білий

660 грн
Опис

Ковдра Nordic Comfort (літня) – оптимальне рішення для прохолодного літа, теплої весни чи осені. Дана модель поєднує високу якість пошиття, приємний зовнішній вигляд та практичність матеріалів із доступною ціною. Її тактильні властивості гарантують комфорт нічного відпочинку, а зовнішній вид прикрасить ліжко в спальній кімнаті. Ідеальна пропозиція для поціновувачів практичних, красивих та недорогих речей.

Ковдра Nordic Comfort (літня) – розробка української фабрики «Текстиль-2000». Ультралегкий, повітряний виріб, щільністю 150г/м2. Тканина верху – антиалергенна мікрофібра ідеально білого кольору. Відмінна риса – художня стібка у вигляді зигзагу. В якості наповнювача використовується силіконізоване поліефірне волокно.

Матеріали, що використовуються при пошитті літньої ковдри Nordic Comfort – безпечні, практичні, вологопроникні та повітропроникні. І тканина верху, і наповнювач відрізняються антиалергенними та антибактеріальними властивостями. Вони стійкі до різного виду забруднень, виріб можна прати у машинці.

Якість та безпека матеріалів, що використовуються під час пошиття ковдри Nordic Comfort, підтверджує наявність сертифіката OEKO-TEX® STANDARD 100.

Використовувана для пошиття мікрофібра на вигляд і на дотик не відрізняється від натурального аналога – бавовняної тканини. Вона не линяє і не деформується при пранні у машинці. Розрахована на температуру до 40˚С. Швидко сохне у природних умовах.

Використовуване в якості наповнювача силіконізоване поліефірне волокно – це пружний, м`який матеріал, який пропускає повітря. Від натуральних аналогів відрізняється невисокою вартістю. Відмінно витримує прання та сушіння. Не збивається в грудку та не вбирає вологу і запахи.

Переваги:

Економічність. Ковдра Nordic Comfort (літня) виконана з матеріалів, що ідеально замінюють натуральні. Вона красива і комфортна для літнього часу. Основна відмінність від виробів, пошитих із природної сировини – вартість. Ковдра цієї моделі відрізняється приємно низькою ціною.

Естетичність. Ковдра Nordic Comfort (літня) – комфортний і гарний виріб, здатний виступити прикрасою будь-якої спальні. Якісна тканина, витончена декоративна стібка, білий колір – з першого погляду забезпечують приємне враження від знайомства з моделлю.

Практичність. Ковдра Nordic Comfort (літня) виготовлена з матеріалів, розрахованих на прання. Воно легко очищається від більшості видів забруднення. Не змінює форму та колір. Добре сохне у природних умовах. Довгий час зберігає свої функціональні та естетичні властивості.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Мікрофібра
Наповнювач:
Поліефірне волокно

Схожі товари