Всі категорії
Додати товар

Полотенце махровое банное (хлопок) в подарочном пакете размер: 70 на 140 см серый

486 грн
Опис

СКЛАД: 100% бавовна, махра. Щільність 500 г/м2. Розкішні та зручні банні рушники для ванної кімнати - довговічні, м'які та швидко сохнуть. М'яке махрове плетіння, що використовується в цих банних рушниках, забезпечує ніжний дотик до тіла і має високу поглинаючу здатність.

Ідеально підходить для готелів, басейну, ванної кімнати, пляжу, салону, предметів першої необхідності в кімнаті гуртожитку, SPA, весільного реєстру або використання у тренажерному залі. Великі махрові рушники ідеально підходять для обгортання волосся або витирання тіла.

ЛЕГКИЙ ДОГЛЯД. Щоб банні рушники залишалися м'якими та пухнастими, просто випрати їх у щадному режимі перед першим використанням. Уникайте використання кондиціонерів для білизни та сушильних серветок, так як вони можуть знизити поглинаючу здатність; сушити в пральній машині та одразу виймати! Завжди слідуйте інструкціям на етикетці для досягнення найкращих результатів.

БЛАЖЕНЕ ПОЧУТТЯ РОЗКОШІ. На прикінці довгого дня або на початку нового ви заслуговуєте на трохи розкоші. Перетворіть свою ванну кімнату в SPA за допомогою чудових м'яких, зручних та елегантних рушників. Великий вибір кольорів покращить ваш настрій.

ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК: Наші рушники преміальної якості також є ідеальним подарунком на всі випадки життя: Різдво, ювілеї, дні матері, дні батька та дні народження!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 80x140
Матеріал:
Махра
Розмір:
80 x 140 см

Схожі товари