Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Тримач в раковину з нержавіючої сталі

125 грн
Опис

Держатель в раковину из нержавеющей стали

Держатель самоклеящийся для кухонных губок в раковину, на мойку. Нержавеющая сталь.

Стильный универсальный аксессуар для дома. Кухонный крючок-держатель многофункциональный и надежный в использовании, простой в установке - самоклеящееся крепление позволяет за считанные секунды установить аксессуар практически на любую гладкую поверхность без сверления дыр в стенах, шурупов или гвоздей.

Не боится воды - влагоустойчивый, поэтому может быть использован на кухне или в ванной. Прочный металл позволяет выдерживать большую нагрузку.

Тримач для губки на мийку допоможе навести порядок, і зберігає охайний вигляд вашої кухні! Простий і компактний, тримач відмінно впишеться в будь-який інтер'єр. Завдяки стильному строгому дизайну гачок чудово виглядає в будь-якому інтер'єрі. Ідеальний домашній інструмент, щоб зробити Ваш будинок, кухню або ванну чистими, практичними і акуратними. Тримач зроблений з нержавіючої сталі і легко монтується в потрібне Вам місце за допомогою потужної вологостійкої липкої стрічки. Все що вам для цього потрібно зробити: 1. очистити поверхню від жиру, протерти сухою ганчіркою. 2. зняти задню плівку з держателя. 3. щільно притиснути його. Готово!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cash_ham66
cash_ham66
0% виконаних замовлень
Була