Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Силіконові рукавички magic silicone gloves для прибирання, миття посуду, для дому. ...

349 грн
Опис

Гумові господарські рукавички Magic Silicone Gloves призначені для захисту рук. З їх допомогою можна мити та прибирати посуд, автомобілі, аксесуари кухні та гаража, автомобіль чи інші засоби. Можна легко помити або очистити фрукти, раковини, плитку та інші об'єкти, що піддаються миттю.
Внутрішня частина рукавичок покрита силіконовою «щетиною» у великій кількості. Частково це допомагає легко збити мильну піну від невеликої кількості засобу та полегшити процес миття.

Дуже зручні у використанні. Матеріал щільний та міцний, не рветься та не стирається. Водонепроникні та як стверджує виробник: маслостійкі. Легко очищаються. Не зісковзує з рук, відмінно носяться, зручно та довго.

Стверджується чудова термостійкість. Допускається дезінфекція рукавичок у мікрохвильовій печі або гарячій воді. Можуть захистити певною мірою від опіків.
Рукавички можуть замінити для прибирання приміщення, посуду, поверхонь тощо, безліч інструментів і пристосувань. Можуть бути єдиним засобом даних процесів. Важко переоцінити у домашньому господарстві здійснення подібної ідеї для утримання обстановки у чистоті.
Замовити рукавички-щітку для прибирання Ви можете у нашому інтернет-магазині за доступною ціною.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
valeria1110
cutie
Київ
0% виконаних замовлень
Була