Всі категорії
Додати товар

Машинка від катишок yx5880 lint remover

190 грн
Опис

Машинка для стрижки та видалення катишків електрична від мережі 220В видалення кошлатості Lint Remover YX-5880
Покращена модель, потужна видаляє будь-які катишки без зупинки
Найпопулярніша модель за співвідношенням ціна / якість.

За невеликі гроші ви отримаєте прилад який воскресить ваші улюблені речі.

Машинка для стрижки катишків з одягу Lint Remover YX-5880 пожвавить безліч Ваших речей, які піддалися кошлатості. За допомогою машинки для видалення окатишів Це друге життя для кофтинок, шапок і шарфів, спідниць і блуз. Ваші речі завжди будуть як новенькі !!!

Працює від мережі - ніяких батарейок і акумуляторів - включив і працюй!
Невелика ціна - "відбиває" свою вартість вже на другої речі!
Можливість докупити ножі - леза - Приблизно через півроку регулярного використання ножі трохи втрачають свою гостроту - не хвилюйтеся до цієї моделі є запасні ножі!
Швидко працює - за рахунок того що машинка працює від мережі моторчик не втрачає оборотів і потужності навіть на запущених ділянках Дану модель можна використовувати як машинку для стрижки ворсу і прилад для видалення пуху.
Машинка для видалення катишків має пластиковий корпус зі зручною ручкою і невеликою голівкою, оснащеної металевою сіточкою. Відмінністю даної моделі від аналогів є робота від електричної мережі. Пристрій дуже компактне за розміром і вага його невеликий. Воно легко поміщається навіть в невеликій сумці. Ви можете брати його з собою в поїздки та ваш одяг завжди буде мати бездоганний вигляд.

Принцип роботи машинки для видалення катишків

При дотику головки приладу з тканиною, наявні на тканини збилися волокна потрапляють в отвори сіточки та зрізаються знаходяться за нею гострими лезами. Леза обертаються по колу за принципом вентилятора. При такому обертанні створюється потік повітря, який втягує зрізані волокна всередину пристрою. В результаті, вони потрапляють в спеціальний контейнер, що знаходиться на корпусі приладу. Контейнер зроблений з прозорого пластика, тому ви завжди будете бачити, наскільки він наповнений відходами. Якщо контейнер заповнений на 80%, машинка від катишков підлягає чищенні. Для цього контейнеру повинна здійснюватися зняти та висипати його вміст.

Для чого може використовуватися машинка від катишков

Машинка для стрижки катишків може використовуватися для виробів з будь-яких видів тканини: бавовни, трикотажу, синтетики, вовни, мережива,

З її допомогою ви зможете реабілітувати свою улюблений одяг, а також освіжити вигляд дивана, крісел, штор, пледів і килимів. Під час використання необхідно акуратно чистити тканину навколо блискавок, швів, ґудзиків і приклеєних на одяг елементів.

Знімає кошлання і зачіпки
Не псує тканину
компактна
Проста у використанні
Прозора знімна ємність для збору катишек
Щоб машинка для видалення катишків працювала ефективно, рекомендується при заповненні контейнера для катишков на 80% очищати його.

Зберігати прилад в сухому місці.

Уникати контакту з водою.

Протирати після кожного використання.

Застосовувати з урахуванням типу тканини

Для делікатних тканин захисну кришечку не знімати!

Технічні характеристики

Розміри 13-15-11 см
Колір білий з блакитним
Довжина шнура до 100 см
Машинка без запасного змінного леза.Є ОКРЕМО ЗАПАСНІ ЛЕЗА!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nikilavr4488
nikilavr4488
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
95% виконаних замовлень
Був

Схожі товари