Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Підлоговий бар для вина, віскі, бренді та іншого алкоголю.

6000 грн
Опис

Цей симметрический підлоговий бар виконаний у класичному стилі з використанням різьблення. Його округла форма надає певної солідності та іміджу. Різьба контрастно виглядає за рахунок використання патини, яка відмінно підкреслює точність руки майстра. Сам бар досить негабаритний, що дозволить розмістити його буквально у будь-якому куточку будинку. Такий стиль виконання бару для алкоголю підійде в різні інтер'єри, адже сам бар виконаний у стриманому строгому стилі.
Бар універсальний як по використанню, так і на вигляд, що дозволяє його розмістити на кухні, в їдальні, вітальні, а також в кабінеті. Ваші партнери обов'язково оцінять ваш смак.
Завдяки тому, що бар виготовлений з дерева, виріб буде зносостійким та довговічним, за умови правильної експлуатації. Також робота наших українських фахівців у компанії не йде ні в яке порівняння з жодною італійською компанією.
Міні-бар не вимагає додаткового або скрутного догляду, достатньо буде протирати його сухою або вологою ганчіркою у міру забруднення.
Характеристики:
• Бренд «Лірона»
• Бар негабаритний, що дозволить з легкістю переміщати його з кімнати в кімнату.
• Має як верхню площину для зберігання алкоголю, так і нижню.
• Підійде як для класичного, так і сучасного інтер'єру.
• Не потребує використання додаткових інструментів.
Ми працюємо та створюємо дизайн та якісні меблі з 1992 року, пронісши через роки весь накопичений досвід і наростаючий з кожним днем професіоналізм. До 2021 року ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій копіткості, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проектів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах.
За 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проектів – від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize