Всі категорії
Додати товар

Полиця для взуття на 30 пар amazing shoe rack

499 грн
Опис

Органайзер для взуття Amazing shoe rack (Эмейзинг Шу Річок) ― відмінний варіант для людей, у яких мало місця в будинку і багато взуття. Це прекрасне пристосування наведе порядок і відсортує всю вашу взуття.

Полиця для взуття Amazing Shoe Rack на 30 пар ― найбільш містка і зручна полиця для взуття!
Куди скласти взуття? Ця проблема виникає практично в кожній родині, особливо в тій, де є більше двох осіб жіночої статі. Зазвичай половина шафи закладається купою коробок, які кожен раз, при необхідності знайти певну пару, вивалюються на підлогу, по черзі відкриваються і знову утрамбовували в шафу. Хочете, щоб ваше взуття було акуратно розставлені, не займала багато місця, і ви завжди могли відразу ж знайти потрібну пару? Рекомендуємо купити полицю для взуття, в якій поміщається відразу 30 пар.

Особливості полиці для взуття Amаzing Shoe Rack

Органайзер стійка Эмейзинг Шу Річок для зберігання взуття успішно продається в багатьох країнах світу і завойовує все більшу популярність серед споживачів. Органайзер для взуття Amazing shoe rack ― це полички для взуття з пластику і металевих деталей, виконані в сучасному дизайні. Пристрій Amazing shoe rack підходить для зберігання всіх видів взуття, крім важкої робочого, спеціального, лижних черевиків і зимових чобіт. Десятиуровневая складна система дозволяє вільно розміщувати на полицях одночасно близько тридцяти пар, при цьому вони не будуть здавлюватися і м'ятися, завдяки чому що забезпечить їх чудовий зовнішній вигляд.
Полка для обуви данной модели удобна тем, что может легко собираться и разбираться при необходимости. Основу её конструкции составляют крепкие, но лёгкие металлические трубки, соединяющиеся с помощью пластиковых разъёмов с прочным устойчивым пластмассовым корпусом. Размер всей конструкции в собранном виде составляет 140х50х24см.

Полка для обуви Amazing Shoe ― поможет решить Вам постоянную проблему с хранением обуви в доме и подарит Вам комфорт от правильного распределения пространства в Вашем жилье!!!

Характеристики:
1. Вместимость: до 30 пар обуви;
2. Десятиуровневая система;
3. Призначається практично для будь-якого взуття (крім важкої взуття, наприклад: високі чоботи, важкі будівельні черевики);
4. Швидко і легко збирається і розбирається;
5. Труби металеві, пластикові роз'єми і компоненти міцно складені;
6. Матеріал трубки: метал;
7. Матеріал корпусу: пластмаса;
8. Габарити (Д х Ш х В): 50 х 24 х 140 див.

9. Колір: білий.
чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
vitalikugrin
vitalikugrin
Бурштин
9% виконаних замовлень
Був

Схожі товари