Всі категорії
Додати товар

Ліхтар ручний hs-8029 на сонячній батареї з павер банком

500 грн -10% 450 грн
Опис

Ліхтар ручний HS-8029 на сонячній батареї з USB для заряджання телефону LED лампа з 3-ма режимами освітлення

Це багатофункціональна лампа, яка підходить для кемпінгу на відкритому повітрі, нічної їзди, риболовлі, дослідження печер та багато іншого. Цей пристрій є портативним ручним електричним ліхтарем. У цьому ліхтарику джерелом світла є світлодіод (LED).

Цей пристрій має кілька цілей, включаючи аварійне освітлення / ліхтарик, що перезаряджається і працює від акумулятора який заряджається від сонячної батареї).

Світлодіодні лампи також можна використовувати для освітлення приміщення у разі вимкнення електрики. Потужні світлодіоди білого кольору забезпечують яскравість, достатню для читання, приготування їжі або виконання різноманітних робіт. Використання сонячної панелі для заряджання акумулятора дасть Вам можливість використовувати його протягом усього походу або подорожі.

Переносний ліхтар має три джерела освітлення, вбудований акумулятор (який виконує функцію освітлення), сонячну панель, кабель для підзарядки мобільних телефонів та інших Micro-USB пристроїв. З таким ліхтарем вам точно не буде нудно на природі.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Вихід USB: 5V/1A

Місткість акумулятора: 9000 MAh

Потужність ліхтаря: 3 Вт

Матеріал: ABS пластик

Вихідна потужність сонячної панелі: 3Вт.

Максимальний струм сонячної панелі: 0,34А

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари