Всі категорії
Додати товар

Комплект блогера кільцева лампа 26 см + штатив 2 метри

379 грн
Опис

Професійне обладнання для блогерів, фотографів, візажистів і всіх творчих людей.

Зручне управління і режим регулювання яскравості. Світлодіодне кільце забезпечує м'яке і рівномірне освітлення в холодних або теплих тонах. Чи шукаєте ви красиве портретне освітлення, бездоганний відеосвет або просто хочете додати фарб своїм фото - набір Світлодіодна лампа і Штатив стане відмінним рішенням для будь-яких завдань.

Кільцевій світильник - це кращий вибір для зйомки фото або відео, макіяжу і портретної фотографії. Він створює рівне і яскраве світло в природних тонах: нейтральний, холодний, теплий. Підходить для створення крутого, унікального і модного ефекту при запису відеороликів. Ця лампа допоможе вам добитися потрібного освітлення для створення макіяжу, зйомки Селфі, записи відео для блогу на YouTube або TikTok, потокової трансляції в прямому ефірі, демонстрації продуктів та інших ситуацій. Створюйте потрібну атмосферу і робіть свої фото або відео просто неповторними.

Кожній дівчині знадобиться. Додайте світла, щоб легко нанести макіяж або зробити Селфі максимально природними. Лампа забезпечує природне, м'яке, рівномірне освітлення і має 3 режими білого світла, що дозволяє підібрати потрібний відтінок для кожної конкретної ситуації. Залежно від того, якого ефекту ви хочете досягти.

Яскравість на вибір. Допоможе вам зробити приголомшливі фотографії незалежно від умов.

Просте управління освітленням. Досягніть ідеального світу в кілька кліків і регулюйте роботу лампи за допомогою невеликого пульта, вбудованого прямо в USB-шнур. Він дозволяє включати і вимикати лампу, налаштовувати яскравість, змінювати кольорову температуру.

Практична конструкція. Вибирайте потрібний ракурс і виставляйте освітлення під потрібним кутом. Завдяки особливій конструкції з регульованим нахилом ви можете виставляти світлодіодну лампу під будь-яким зручним для вас кутом. А живлення від будь-якого джерела з USB роз'ємом дозволяє використовувати лампу де завгодно.

Стати справжньою зіркою в сяйві яскравих вогнів з простою у використанні і багатофункціональної світлодіодною лампою на штативі RL 26-2.

Характеристики
Тип: набір 2 в 1 кільцева лампа + штатив
Діаметр кільця: 26 см
Світло: білий (LED)
Світлова температура: 3200К-5500К
Регулювання яскравості: так
Регулювання температури: так
Регулювання нахилу лампи: так
Затиск для мобільного телефону: так
Тип підключення: USB кабель
Комплектація: кільцева лампа, поворотник 360 градусів, регульований тримач для телефону, штатив 2 метри

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари