Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ліхтар lm-3609 m + сонячна панель

3990 грн
Опис

Ліхтар LM-3609 M + сонячна панель - Переносна сонячна станція LM 3609. Акумулятор ємністю 6000mА·год із можливістю заряджання від мережі 220 В або від сонячної панелі.
Станція укомплектована сонячною панеллю, трьома потужними LED-лампами та USB-кабелем із різними перехідниками для заряджання мобільних телефонів, планшетів, mp3 та mp4 плеєрів, цифрових фото та відеокамер. Світлодіодні лампи також можна використовувати для освітлення приміщення в разі вимкнення електрики. Потужні світлодіоди білого кольору забезпечують яскравість, достатню для читання, приготування їжі або виконання різного типу робіт. Чудово підійде туристам. Використання сонячної панелі для підзаряджання акумулятора дасть вам можливість використовувати його впродовж усього походу або подорожі.

Станція має два джерела освітлення, вбудований акумулятор (виконує функцію power bank), сонячну панель, 3 світлодіодні лампочки, зарядний пристрій від мережі 220 Вольт, кабель для підзаряджання мобільних телефонів та інших USB пристроїв. Вбудований радіоприймач FM і Bluetooth. Вбудований динамік на 3W. Підтримка USB. Регулювання гучності та перемикання треків на ліхтарі. Телескопічна висувна антена для прийняття чітких сигналів радіохвилі. 
До комплекту постачання входять три світлодіодні лампочки. На місці цоколя розміщений гачок для підвішування. Довжина дроту — 3 метри, посередині розташований вимикач лампи.
Ліхтар виконує функцію Power Bank, а саме дає змогу заряджати будь-які мобільні пристрої, які мають USB-вхід.
За повністю зарядженого акумулятора час роботи становить:
Світлодіодний прожектор: 20 годин
Прожекторне освітлення: 15 годин
1 світлодіодна лампа: 20 годин
2 світлодіодні лампи: 10 годин
3 світлодіодні лампи: 7 годин
Повний час заряджання від сонячної панелі: 10-12 годин
Час повного заряджання від адаптера мобільного телефона: 4-6 годин

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
detstvo_98
detstvo_98
Запоріжжя
64% виконаних замовлень
Була