Всі категорії
Додати товар

Solar - power bank solar power bank 42800mah/ліхтарик!

1800 грн -12% 1600 грн
Опис

Міцний, надійний і довговічний Power придбани в США🇺🇸

Цей павербанк водонепроникний, захищений від падінь, пилу, стійкий до високих і низьких температур. Він добре працює в різних жорстких умовах.

Це дуже потужний сонячний блок живлення з чудовою продуктивністю. Він не тільки інструмент, це також надійний партнер, якому можна довіряти під час активного відпочинку.

Сонячний енергетичний банк виготовлений з міцного матеріалу ABS, хімічно стійкий, термостійкий, має надтвердість поверхні, високу еластичність і міцність. Він буде нормально працювати при падінні з висоти 3 метрів.

Герметичний дизайн, гумове ущільнення, може бути глибоко водонепроникним.

Чудова пилонепроникність, навіть у місцях з великою кількістю піску та каміння.

Через величезну ємність акумулятора потужність сонячної батареї обмежена площею, тому сонячна зарядка відбувається відносно повільно. Сонячна зарядка є додатковою аварійною функцією, і використовувати її рекомендується тільки в екстрених ситуаціях. Рекомендується використовувати зарядну головку вище 5V2A для зарядки павербанку.

Особливості та деталі:

💠Power Bank має велику ємність батареї 42800mAh і використовує батареї високої щільності для завантаження більшої ємності без зміни об’єму та ваги.

💠Довгий час автономної роботи дозволяє позбутися хвилювань і хвилювань про виснаження заряду пристрою в будь-який час і в будь-якому місці.

💠Сонячний енергетичний банк використовує міцний професійний матеріал ABS, хімічно стійкий, термостійкий, має надтвердість поверхні, високу еластичність і міцність.

💠IP67 водонепроникний, захищений від падінь і пилу, тому ви більше не хвилюєтеся про пошкодження, спричинені водою/краплями, він може працювати в екстремальних умовах. Маючи більше ніж 1600 циклів зарядки, він дуже надійний і довговічний.

💠Power bank оснащений світлодіодним ліхтариком з великою дальністю, здатний безперервно працювати до 100 годин.
Solar power bank сумісний з усіма USB-пристроями, такими як смартфони та планшети. Продукт має 2 вихідних порти USB, якщо пристрій сумісний, він може підтримувати протокол швидкої зарядки QC3.0.

💠На зарядку від сонячних батарей впливає нестабільність інтенсивності та тривалості сонячного світла. Ємність батареї виробу дуже велика, тому зарядка буде дуже повільною, і її слід використовувати як екстрену функцію. Для щоденної зарядки використовуйте зарядний пристрій з потужністю вище 5V2A для заряджання пристрою.

❗️Доставка❗️
«Безпечною оплатою» Шафи» не надсилаю.
Доставка Новою поштою - накладений платіж по предоплаті 200 грн, або повна оплата на крту
Укрпоштою - лише повна предоплата
Дякую за розуміння❣️

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?