Всі категорії
Додати товар

Пляшка для води uzspace y pink 650 мл рожева

400 грн
Опис

Втомилися мити незручні одноразові пляшки? Шукаєте безпечну пляшку для води? Хочете бути впевненим, що пляшка не містить шкідливих речовин і токсинів?

Пляшка UZSPACE задовольнить всі ваші очікування! Тому що:

1. Пляшка UZSPACE безпечна для здоров'я на 100%! Вона виготовлена з BPA-free матеріалу, що не містить і не виділяє шкідливих речовин на вміст пляшки. Ви можете впевнено користуватися цією пляшкою самі і давати вашим дітям (вона відповідає міжнародним стандартам якості EU, SGS, CIQ, LFGB). Вона без запаху!

2. Її легко носити з собою. Пляшка UZSPACE компактна, ударостійка (за рахунок інноваційного матеріалу Tritan™ (США) і зручна (є ремінець).

3. Пляшку UZSPACE можна відкрити і закрити однією рукою на раз-два (з цим справляється і 2-річна дитина). В той же час є система від випадкового відкриття за рахунок кліпси-фіксатора. Ви можете бути спокійні за речі у вашій сумці.

4. Бутылка UZSPACE универсальна. Она подходит как для холодных, так и горячих напитков (ее температурный режим от -10 до +90 градусов). Можно готовить витаминные напитки сразу в бутылочке. Внутри есть съемное ситечко, которое не пропустит ничего лишнего, только ваш напиток.

5. Бутылку UZSPACE легко мыть внутри.

6. Пользование бутылкой UZSPACE приносит одно удовольствие. За счет матового покрытия Silk Touch создается ощущение, что бутылочка из стекла. В то же время она легкая, приятно ложится в руку (не скользит) и на ее поверхности не остаются отпечатки пальцев (как бывает на глянце).

Також в наявності інші кольори та об'єми

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nas-ka
nas-ka
Супер-продавець
Львів
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?