Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Еко-хлібниця «зігзаг»

390 грн
Опис

Навіть звична нам усім бязь може бути красива, міцна, корисна і незвичайна! Хлібниця "Зігзаг" виконана в двох кольорових модифікаціях: "Зігзаг Стандарт", "Зігзаг Сірий".
Наші хлібниці мають унікальну тришарову технологію збереження свіжості хліба! Це не просто мішечок з бавовни. Хлібниця складається з 3-х шарів. Перший шар (внутрішній) – це 100% бязь (натуральна бавовняна тканина, що безпосередньо контактує з продуктом) Другий шар (середній) – це вологоутримуючий куля (харчова мембрана з отворами для циркуляції повітря) Третій шар (зовнішній) – це 100% бавовна (натуральна тканина, що надає хлібниці шарму та радує око). Ця технологія дозволяє подовжувати життя Вашій найулюбленішому продукту втричі довше, ніж зазвичай. Завдяки мембрані хліб затримує в собі стільки вологи, скільки йому потрібно, щоб не черствіти, а завдяки отворам і циркуляції повітря не розмножуються бактерії і, таким чином, хліб не пліснявіє.
На додачу, використання ВИКЛЮЧНО натуральних тканин, дозволяє додатково берегти продукт, завдяки антисептичним властивостям. Бязь - 100% бавовняна тканина, виготовлена способом переплетення полотняних ниток (вони переплітаються хрест-навхрест). Поверхня матерії - рівна матова і на вигляд, однакова з обох сторін. Тканина екологічна, гіпоалергенна та зносостійка.
Властивості тканини: легко праті, витримує кілька сотень прань, зберігаючи розмір і колір прасувати її легко, відпарювати не потрібно приємна на дотик пропускає повітря (дихає)
Розміри: 32см х 36см.
Матеріал: 100% бавовна (2 шарі); 100% п/е (харчовий перфорований).
Термін придатності - необмежений.
Умови використання:
1. У хлібницю кладеться ТІЛЬКИ повністю вистигший продукт!
2. Вийняти хліб з магазинної упаковки або поліетилену.
3. Покласти хліб на зберігання у Хлібницю (без упаковки).
4. Білий хліб покласти окремо від Чорного (у різні хлібниці).
5. Якщо температура в будинку перевищує 28°С (літній період) рекомендуємо покласти хлібничку в холодильник.
6. При забрудненні Хлібнички її слід випрати руками при 30°С або на режимі делікатне прання у пральній машині, розкласти внутрішній та зовнішній мішок, висушити, попрасувати з паром тканину та знову використовувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
goodl...
Bellisso
Київ
50% виконаних замовлень
Була