Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Садж сковорода з борони + підставка для розведення вогню

1535 грн
Опис

Садж сковорода з диска, борони призначена для застосування на багатті. М'ясо, риба і морепродукти, овочі – на ній ви можете приготувати що завгодно. Виріб виконаний з міцного і довговічного матеріалу, що пройшов ретельну обробку. Покриття безпечне для здоров'я, а продукти на ньому не пригорають. Вибравши нашу сковороду з підставкою, ви вирішите проблему приготування страв на риболовлі, полюванні та пікніку. Використовувати її дуже просто і зручно. При дотриманні рекомендацій з експлуатації і правильному зберіганні виріб прослужить багато років, зберігши ідеальну форму і акуратний зовнішній вигляд. Сковорода з диска в комплекті з підставкою може використовувати практично в будь-яких умовах. В розібраному стані виріб займає мало місця в багажнику автомобіля. Рецептів для сковороди з сталевого диска безліч, деякі з них представлені на нашому сайті. Це відмінний подарунок для рибалок, мисливців та всіх, хто часто відпочиває на природі. Зробити звичайну сковороду унікальною може оригінальна гравірування. Замовте сталеву кришку з гравіюванням по індивідуальному дизайну або виберіть готовий ескіз в нашому магазині. Наносимо якісну гравіювання в стислі терміни. Параметри та особливості Вибравши модель з підставкою, вам не доведеться використовувати мангал або розводити багаття на газоні, а після пікніка витрачати багато часу на прибирання за собою. Зручна конструкція значно спрощує застосування сковорідки, а приготування робить максимально комфортним і приємним. Характеристики садж сковороди з диска, борони: діаметр робочої поверхні – 40 або 50 см; товщина – 4 мм; висота бортиків – 3 см; висота ніжок – 1 м + стандартні 26 см; ручки «Т-подібні». Поради по використанню сковороди з диска, борони Перш ніж смажити на сковороді вперше, не потрібно промивати її водою. Не рекомендуємо використовувати миючі засоби, а також металеві щітки, вони зіпсують антипригарне покриття. Добре розжарте сковорідку, додайте рослинне масло або сало, приступайте до приготування. Коли робоча поверхня охолоне, протріть її серветкою або паперовим рушником. Важливо! Щоб зберегти властивості сковорідки і запобігти появі іржі, не мийте робочу поверхню. Зберігайте виріб із залишками масла. Перед тривалим зберіганням ретельно змастіть виріб олією з усіх сторін. Купите сковороду по лучшей цене и закажите дополнительно чехол для хранения. Предлагаем прочный и долговечный брезентовый чехол, который защитит изделие от повреждений. По желанию клиента наносим на чехол цветную яркую печать. Высокое качество печати гарантирует целостность рисунка в течение долгого времени, он не портится под воздействием влаги.

Подробнее о товаре узнайте у нашего менеджера по телефону, указанному на сайте. Изготавливаем под заказ, учитываем индивидуальные пожелания клиента. Больше качественных и полезных товаров для отдыха на природе представлено в нашем каталоге. В дополнение в сковородке можно подобрать крышку, чехол для хранения и транспортировки.

Садж сковорода из диска с подставкой для разведения огня благодаря которой не портиться ваш газон и можно обойтись без мангала если у вас на даче нет специально оборудованного места под костер!

Сделаем под заказ (1-2 дня)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Сталь
Продавець
etnomoda
etnomoda
Чернігів
65% виконаних замовлень
Був