Всі категорії
Додати товар

Ручний подрібнювач овочів з контейнером

255 грн
Опис

Ручний подрібнювач продуктів – це багатофункціональний прилад, який знадобиться для швидкої і легкої нарізки продуктів. За допомогою цього кухонного інструменту ві подрібніть інгредієнти для приготування різних страв – салатів, бутербродів і тостів, піци і пасти, супів, десертів. Просто використовувати Вам не доведеться робити багато зайвих і складних рухів. Все, що потрібно - це просто натиснути на ручку з пружинної фіксацією, яка приведе в дію W-подібний ніж. Чим частіше ви натискаєте на рукоять, тим дрібніше стає їжа. Таке просте управління дозволить з легкістю подрібнити будь-який продукт за лічені секунди.

Руки захищені від порізів

Лезо овочерізки виготовлено з нержавіючої сталі і знаходиться в захисному циліндрі, який вбереже пальці рук від випадкових порізів. Корпус ручного подрібнювача продуктів виконаний з пластику, легко миється.

Пластиковий контейнер

Нижня кришка вироби служить контейнером для подрібнення невеликої кількості продуктів. Щоб не подряпати стільницю і не бруднити обробну дошку, просто складіть продукти в контейнер. Він відмінно підійде для ретельного подрібнення продуктів, наприклад, шоколаду та горіхів.

Особливості:

Легка і швидка нарізка продуктів.

Допоможе подрібнити м'ясо, фрукти і овочі.

Відмінно підійде для нарізки цибулі і часнику, руки не будуть неприємно пахнути.

Характеристики:

Матеріал: пластик, нержавіюча сталь;

Розміри (ДхШхВ):

Подрібнювач - 25х8,5х8,5 см;

Контейнер – 8,5х8,5х4 см;

Колір: білий;

Вага: 0,26 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь Пластик

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?