Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Спрей захищає здоров'я шкіри та неабияк зменшує свербіж і подразнення

300 грн
Опис

Спрей для профілактики алергії на шкірі собак у разі атопічної алергії
LUCAA+ Pet Probiotic Allergen-Free (раніше, що називався Allergy-Free) — це спрей для профілактики шкірної алергії в собак. Ви можете використовувати його для великого полегшення неприємних, сверблячих (атопічних) симптомів шкіри, спричинених екологічними та сезонними алергіями. Спрей легко використовувати для хатніх тварин зі сверблячкою, шкірою, що лущиться, надмірним розчісуванням, гарячими крапками та висипом. Це допоможе вашому вихованцеві почуватися щасливішими та комфортнішими. Підходить для кішок та інших хатніх тварин!

Наш спрей для лікування алергії на шкірі хатніх тварин недавно був представлений на Raw Pet Medics (помітка часу 45.18) як новий спосіб лікування шкірної алергії в собак. Єдиногазним вердиктом було те, що це «дивовильний продукт», який ветеринари використовують у польових умовах. Він підходить для всіх хатніх тварин, включно з котами та кроликами, а також собаками.

Прорахуйте наш приклад із практики: спрей для собак зі свербінням — пробіотик, що не містить алергенів для хатніх тварин

LUCAA+ Pet Allergy Free містить «хороші» (пробіотичні) бактерії, отримані природним способом із рослин. Ці корисні пробіотики відновлюють природний і здоровий баланс шкіри (мікробіом).

Запобігає алергії.
Неабияк зменшує свербіж.
Усуває органічні алергени (пища для пробіотиків).
Простота у використанні: розпиліть безпосередньо на хутро та навколишні поверхні.
Виготовлений із натуральних і контрольованих інгредієнтів.
Спрей також сертифікований як веганський і не тестується на тваринах.

Захищає хатніх тварин від біоалергенів, що викликають симптоми
Профілактика алергії на хатніх тварин стає дедалі більш необхідною, оскільки атопічна алергія у хатніх тварин стає дедалі поширенішою. Вони викликані сезонними й екологічними тригерами, включно з пиловими кліщами, пилку, спорами цвілі та хімічними речовинами. Пилові кліщі живуть у домашньому пилі та на тканинних поверхнях, як-от штори та постільна білизна. Вони роблять позначки приблизно двадцять разів на день, що може викликати неприємні реакції.

Крім того, побутові очисні засоби можуть містити хімічні речовини, які істотно впливають на здоров'я хатніх тварин. Це збільшує потребу у профілактиці шкірної алергії в собак. Допоможе перехід на наші очисні засоби з пробіотиками, безпечні для хатніх тварин.

Ви можете дізнатися більше про сезонні шкірні алергії в собак із посібника з сезонних алергій собак від наших друзів із Better Pet у США.

Для тварин із сезонною алергією й алергією на довкілля може знадобитися ширший підхід. Пакет Dog Skin Allergy Remedy Pack — це комплексне рішення для профілактики атопічної алергії в собак. Це повніше захищає тварину від тригерів алергенів на шкірі, а також у середовищі її проживання — будинку, конурі та машині.

Спрей безпечний і корисний і для інших хатніх тварин, включно з кішок. Завжди звертайтеся до ветеринара перед використанням, якщо є сумніви.

інструкції
Щоб використовувати наш догляд за алергенами шкіри хатніх тварин, переконайтеся, що ваш вихованець якомога чистіший для досягнення найкращих результатів. Струсіть перед використанням. Розпиліть LUCAA+ Allergen-Free безпосередньо на шерсть і обережно розчешіть, щоб забезпечити рівномірне нанесення.

Залежно від важкості стану та розміру тварини — наносьте двічі на день упродовж перших кількох днів, потім зменште кількість до одного, а потім у міру потреби. Корисно розпиляти на будь-які відкриті зони шкіри, а також на середовище проживання і сну тварини, включно з підстилкою й нашийниками. Підходить для використання в приміщенні та на відкритому повітрі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize