Цей соус ідеально підходить до курячого філе і нагетсів. Також з ним добре
подавати креветки, мідії та інші морепродукти. Маючи пляшку цього соусу, можна
взагалі не витрачатися на гострі приправи, просто додавати в мікси кілька
крапель - і все заграє яскравими фарбами. Цей соус блискуче кооперується з
оливковою олією і не менш добре - з вершковим соусом. Їм можна приправляти
варені боби, змішавши з м'ясним бульйоном, і це буде краще чилі кон карне.
Його можна навіть вмішувати в майонез разом з шафраном і часником - і це буде
блискучою смаковою добавкою.
Склад: вода питна, оцет спиртовий з харчової сировини, цукор, сіль, згущувач
(модифікований крохмаль), перець червоний, паприка, регулятор кислотності
(лимонна кислота), консервант (бензоат натрію і сорбат калію).
Харчова цінність: білки - 0 г, жири - 0.2 г.
Енергетична цінність: 727 кДж (174кКал)